KINOBOX zve na OBNOVENOU PREMIÉRU legendárního zombie hororu Noc oživlých mrtvol

KINOBOX zve na OBNOVENOU PREMIÉRU legendárního zombie hororu Noc oživlých mrtvol
Noc oživlých mrtvol
Oficiální text distributora: Do kin míří další naprostá klasika jménem Noc oživlých mrtvol. Tenhle film se stal přelomovým a ovlivnil celý další vývoj hororového žánru. Příkladem budiž pojem zombie, jehož celosvětové vnímání se změnilo právě až s Nocí oživlých mrtvol. Do té doby to byl člověk při rituálu Voodoo, pak už nemrtvý dychtící po lidském masu. Příběh sleduje osudy sedmi lidí, kteří najdou útočiště před živými mrtvými na opuštěné farmě. Pak se situace ale zvrtne a přeživší se pustí do sebe vzájemně. Film je i na dnešní dobu hodně syrový a správně nekompromisně děsivý, takže v porovnání s ním vypadají moderní horory trochu pohádkově.
Noc oživlých mrtvol
Noc oživlých mrtvol (1968) | Pannonia Entertainment
Pojďte na Noc oživlých mrtvol do nejmodernějšího kina v Praze. Film bude uveden v rámci přehlídky "Premiere Extra", jejímž exkluzivním partnerem je web KINOBOX.CZ. Kultovní zombie horor se bude v hostivařském kině PREMIERE CINEMAS promítat v úterý 7. června od 19:00. Obnovené premiéry klasických filmů stříbrného plátna přináší distributor Pannonia Entertainment. Remasterovaná verze snímku se bude promítat v obrazové kvalitě 2K a 5.1 zvuku.
MÍSTO V SÁLE SI REZERVUJTE ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Noc oživlých mrtvol
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.