Jak rasismus ovlivňuje podle emailů Sony kariéru Denzela Washingtona?

Jak rasismus ovlivňuje podle emailů Sony kariéru Denzela Washingtona?
Hacknuté emaily společnosti Sony nás budou ještě nějakou dobu zásobovat. Nejnovější perlou, která vyšla najevo, je myšlenka producentů filmu Equalizer, že se na hercovy filmy v zahraničí nechodí, protože je černoch.
Equalizer vydělal ve Státech 100 milionů dolarů, což je na podobný akčňák docela dost. Ve zbytku světa pak nastřádal dalších 90 a právě tahle částka se nejmenovanému producentovi, který si dopisoval s hlavounem ze Sony Michaelen Lyntonem nezdá. Vnímá to jako průšvih a může za to dle něho čistě barva kůže Denzela Washingtona, protože prý filmy s Afroameričany mimo Ameriku nevydělávají. Zmíněný producent také naznačil, že obsazení Washingtona možná působilo jistě, nešlo ale nutně o nejlepší volbu.
No... tak se zase uklidníme. Film stál 55 milionů dolarů, celosvětově vydělal skoro 4x tolik a to navzdory faktu, že vypráví o mstiteli z hobby-domu. S takovým základem by měl být producent rád, že vůbec skončil v zelených číslech. A ano, vděčí za to právě Washingtonovi, který to dokázal prodat.