Medvídek Paddington vám přináší SOUTĚŽ o knížky a další lákavé ceny

Medvídek Paddington vám přináší SOUTĚŽ o knížky a další lákavé ceny
Tři z vás se mohou těšit na pětici dárků. Na prvním místě je tu knižní předloha Medvídka Paddingtona...
Paddington
Oficiální text distributora: Film Paddington je neobyčejně půvabným a vtipným vyprávěním o osiřelém medvědu z nejtemnějšího Peru, který přijede vlakem na nádraží Paddington v Londýně, kde se ho ujmou manželé Fouskovi. Kde se medvídek objeví, tam se začnou dít neuvěřitelné věci. Inspirováno známou knižní sérií, která byla poprvé vydána v roce 1958. Medvídek Paddington je pro anglické děti něco jako pro ty české Krteček.
Krtečka v našich hračkářstvích a dětských pokojích vídáme doslova na každém kroku. Jak je to s jeho medvědím kolegou Paddingtonem? Žádná sláva. Ale může být lépe. I díky naší soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s distributorem filmu, společností A-Company Czech.
medvidek-paddington-vam-prinasi-soutez-o-knizky-a-dalsi-lakave-ceny
Tři z vás se mohou těšit na pětici dárků. Na prvním místě je tu knižní předloha Medvídka Paddingtona...
Tři z vás mohou pro své ratolesti získat pětidílnou tematickou sadu cen. Co v balíčku najdete? 1) Nové české vydání knihy Medvídek Paddington. 2) Dětské digitální hodinky s motivem medvídka. 3) Pouzdro na svačinu. 4) Termosku. 5) Náramek.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do neděle 4. ledna 2015 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte (minimálně 250 znaky) na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
medvidek-paddington-vam-prinasi-soutez-o-knizky-a-dalsi-lakave-ceny-3
...termoska...