Odhalte tajemství hrobky. Máme pro vás SOUTĚŽ s filmem Noc v muzeu.

Odhalte tajemství hrobky. Máme pro vás SOUTĚŽ s filmem Noc v muzeu.
Pro tři z vás tu máme 3D skládačku triceratopse...
Noc v muzeu: Tajemství hrobky
O čem pojednává třetí díl Noci v muzeu? V oficiálním textu distributora se píše, že "hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky, ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně."
odhalte-tajemstvi-hrobky-mame-pro-vas-soutez-s-filmem-noc-v-muzeu
Pro tři z vás tu máme 3D skládačku triceratopse...
Zaujala vás komedie Noc v muzeu? Máte rádi historii, dobrodružství a objevování zapomenutých světů? Potom si užijete naši soutěž. Ve spolupráci s distributorem snímku, společností CinemArt, přinášíme soutěž o zajímavé tematické ceny. Tři z vás se mohou těšit na balíček obsahující 3D skládačku triceratopse, slušivou bundu a plyšového opičáka. (fotky cen najdete v galerii články)
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do neděle 28. prosince 2014 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte (minimálně 250 znaky) na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.