Darth Vader kandiduje v ukrajinských parlamentních volbách. A není sám!

Darth Vader kandiduje v ukrajinských parlamentních volbách. A není sám!
Následující reklamní video vám názorně předvede, co si na Ukrajině představují pod sloganem "Darth Vader" jako politický kandidát:
Musíte uznat, tohle je prostě boží (především hudební nástroj je strašně vtipný nápad!). Pro příklad přikládám, jak si u nás myslí, že se má dělat politická reklama, aniž by působila zbytečně vážně. Upozornění předem - připravte si pytlíky na zvracení. Tahle "jízda" bude hodně drncat:
Na Ukrajině to každopádně - aspoň dle mého - vzali za správný konec. Ale uznávám, nejsem úplně objektivní, neboť mám na krku jako přívěšek světelný meč. Nicméně, ještě jednu věc je třeba ocenit. Kdo se nechce přiklonit k temné straně Síly, má na Ukrajině i alternativu v osobě kandidáta Stepana Chubakka. Protože příjmení nemá daleko k Chewbacca (česky Žvejkal, pokud byste náhodou tápali), došlo na logickou kampaň:
darth-vader-kandiduje-v-ukrajinskych-parlamentnich-volbach-a-neni-sam
Inu, nějaká česká strana by se tímto určitě mohla inspirovat. Ostatně, před pár lety se při sčítání lidu více jak 15 tisíc osob hlásilo k tomu, že vyznávají životní filosofii rytířů Jedi. A číslo od té doby nepochybně roste!