Na obrazovky se po dvaceti letech chystá Největší americký hrdina

Na obrazovky se po dvaceti letech chystá Největší americký hrdina
„Skupina mimozemšťanů předtím než opustila Zemi zanechala jednomu pozemšťanovi dárek. Ralph Hinkley obdrží rudý oblek, jenž skrývá nepřeberné množství nadpřirozených schopností pouze svému majiteli. Bohužel, Ralph, který nenávidí nošení obleku, okamžitě ztrácí instruktážní návod, a tak se musí naučit, jak využít nových nadpřirozených schopností metodou pokusů a omylů, často s komickými následky.“
na-obrazovky-se-po-dvaceti-letech-chysta-nejvetsi-americky-hrdina
Není vám to povědomé? Nevadí. Miami Vice, MacGyver nebo Magnum P. I. zná v našich končinách téměř každý. Největší americký hrdina je u nás spíše „to jedno logo na tričku, co nosí Sheldon Cooper“. Ve své vlasti je ale tak trochu parodie na Supermana srdcovou záležitostí, na kterou rádi vzpomíná celá generace diváků. Stanice FOX vycítila příležitost, využila vlny rebootu všeho z 80. let a předělávka je na světě.
na-obrazovky-se-po-dvaceti-letech-chysta-nejvetsi-americky-hrdina-1
Phil Lord a Christopher Miller, režisérské a scenáristické duo s filmy jako Lego příběh, 21 a 22 Jump Street se chopilo produkce nové verze příběhu. Oficiální synopse nám říká, že „Nový Největší americký hrdina bude vyprávět příběh Isaaca, učitele z velkého města, poté co objeví superhrdinský oblek, díky kterému získá nadlidské schopnosti. Bohužel Isaac nesnáší oblek nosit a musí se naučit používat své schopnosti pokusem a omylem, protože velice rychle ztratí k obleku návod... a musí se poprat s volbou, jestli má používat své nové schopnosti pro dobro ostatních, nebo jen pro sebe.“ Vypadá to, že se nová generace od svého předchůdce nebude moc lišit.
na-obrazovky-se-po-dvaceti-letech-chysta-nejvetsi-americky-hrdina-2
Slavný scenárista Stephen J. Cannell.
Lord a Miller už mají úspěšně za sebou reinkarnaci jednoho Cannellova díla 21 Jump Street, takže budoucnost Hrdiny vypadá slibně. Zatím si poslechněte chytlavou úvodní znělku, určitě povědomou fanouškům jistého internetového kritika.
Greatest American Hero, The