MacGyver

62%
MacGyver
MacGyver

Tajný agent MacGyver (RICHARD DEAN ANDERSON) je špecialistom pre extrémne náročné úlohy. Spolu so svojím nerozlučným priateľom Petom Thorntonom (DANA ELCAR) má neomylný čuch na hroziace problémy či katastrofy a dokáže sa zapliesť do každej nebezpečnej situácie. Pomáha ľuďom v ťažkostiach, zachraňuje ich ohrozené životy, ochraňuje nevinných, zabraňuje pred globálnymi pohromami či ekologickými katastrofami, marí zločinné plány zloduchov... To všetko s pomocou fenomenálnych znalostí zákonov fyziky a chémie, ktoré dokáže jednoducho, efektívne a prakticky využiť v reálnom živote tak, že ich aplikuje na bežné predmety každodenného života, aby mu pomohli „zázračne“ vyriešiť nebezpečnú situáciu. Máte problémy? MacGyver, preslávený svojou statočnosťou a všestrannými znalosťami, vynaliezavosťou, schopnosťami aj fyzickou zdatnosťou, neváha a prichádza okamžite riešiť vašu katastrofickú situáciu.





Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
3.5
Richard Dean Anderson to není jen ten trouba se samopalem v Hvězdné bráně,ale především je to všeuměl s účesem na Jágra. Tento seriál mi vždy přišel velmi hloupý. Jak po dějové stránce,tak po stránce logiky. Ty výtvory co udělal z ničeho byly vážně šílené.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Nezapomenutelný, univerzálně založený a vlastně pochodující encyklopedie, MacGyver osobně.
Pas
Pas
6 225 bodů
3
Všeználek a všeuměl který dokáže pohotově a s nadhledem vyrobit za pomoci nožíku,několika zápalek , žvýkačky a láhve od piva klidně ponorku. Dějová línie i postavy v ní, jsou prosté a u zločinců se kterými náš hrdina bojuje až prostoduché.Seriál však nehýří krví ani brutalitou a tak na nudné všední odpoledne na zabití času se to dá zkousnout.

Dodatečné informace

Původní název:
MacGyver (více)
  • Kanada MacGyver
  • Kanada Ihmemies
  • Kanada Ihmemies MacGyver
  • Kanada Mc Gyver
Země původu:
Kanada, USA

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch