Chystá se animovaný seriál ze světa Pacific Rim! Na co se můžeme těšit?

Chystá se animovaný seriál ze světa Pacific Rim! Na co se můžeme těšit?
Blade 2
V nedávném rozhovoru pro Wall Street Journal se Guillermo del Toro rozpovídal o svých chystaných projektech, mimo jiné i o připravovaném animovaném seriálu ze světa Pacific Rim.
Guillermo del Toro
Blade 2
„Zatím mluvíme o všech možnostech, co se týče vysílacích stanic. Vymýšlíme nápady, které jsou opět zajímavé a neobvyklé, ale seriál bude vyprávět příběhy, které se staly pilotům pracujícím v Shatterdomu, ale také kadetům snažícím se stát piloty. Vše se bude odehrávat před prvním filmem, a to vám dodá trochu více hloubky některým postavám, které se objeví v druhém filmu. Takže to opravdu rozšiřuje materiál. Hrozně mě potěšila série, co navazuje na komiks „Tales From Zear Yero“ (Příběhy z roku nula), a tyto příběhy budou pokračovat příští tři roky."
Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi
"Takže v době, kdy druhý film vyjde, budete mít za sebou pravděpodobně už jeden rok animovaného seriálu a tři roky průběžného komiksu. Snažíme se, aby se všechno odehrávalo v jednom vesmíru a bylo součástí jednoho příběhu. Hodně dětí například objevilo Pacific Rim, díky hračkám. Zajímají se o hračky, a pak se podívají na film a dozvídají se víc o tom světě skrz komiksy a film. Proto se snažíme, aby vše pasovalo dohromady, abychom mohli ten vesmír rozšířit. A až se konečně dostaneme ke druhému filmu, budete ten svět hodně dobře znát a můžeme se věnovat postavám a spektáklu.“
Pacific Rim - Útok na Zemi
Pacific Rim - Útok na Zemi. Bu-bu-bu!
Animák tedy bude prequelem, co bude vyprávět všechny příběhy a legendární bitvy, které byly ve filmu pouze zmíněny. Cherno Alpha bránící sibiřský perimetr přes šest let, maršál Pentecost a jeho sólo bitva v Tokiu, možná i Raleigh a Yancy Becketovi jako noví kadeti. To vše bude doprovázet pravidelná komiksová série. Podle scenáristy Travise Beachama, který po loňské premiéře na svých stránkách trpělivě odpovídal na dotazy fanoušků, je hodně z čeho vybírat.