Loki se podle všeho přestěhuje do věžáku a vyhlásí válku všem sousedům

Loki se podle všeho přestěhuje do věžáku a vyhlásí válku všem sousedům
Novým projektem, na němž bude Tom pracovat, je filmová adaptace dystopického sci-fi románu od J. G. Ballarda s názvem High-Rise z roku 1975. Scénáře se ujala Amy Jump a režírovat bude Ben Wheatley (společně již pár filmů natočili). K dispozici je už i první umělecký návrh plakátu.
loki-se-podle-vseho-prestehuje-do-vezaku-a-vyhlasi-valku-vsem-sousedum
Děj ceněného sci-fi románu nás zavede do nejmodernějšího luxusního věžáku, jenž se má stát novým domovem pro zámožné obyvatele. Bydlení jim poskytuje veškerý luxus včetně bazénů, vlastního obchodu, školy a vysokorychlostních výtahů. Díky tomu se však lidé pomalu ocitají odtrženi od reality okolního světa a v budově začíná vznikat samostatná lidská společnost, která se začně záhy bortit a jednotliví sousedé rozdělení do frakcí se ocitají uprostřed drsné války, která zcela pohlcuje původní sofistikovanost a uhlazenost obyvatel domu a na řadu přichází primitivní pudy...
Tom Hiddleston
Filmaři zatím neprozradili, jaké z rolí se Tom ujme, ale jisté je že bude mít dostatečný prostor ukázat, co v něm je. Natáčení by se mělo rozjet v červnu.