Ti padouši: Přitroublí Mimoňové se dočkají vlastního filmu. A bude jim šéfovat superpadouch Sandra Bullock!

Ti padouši: Přitroublí Mimoňové se dočkají vlastního filmu. A bude jim šéfovat superpadouch Sandra Bullock!
No a letos je čeká pokračování Já, padouch 2 (2013), které by mělo do českých kin vstoupit 4. července. Osobně tyhle mrňavé potvůrky, které vydávají naprosto luxusní zvuky, miluju (a má dvouletá dcerka také), ale obávám se, že to s nimi studio Universal myslí až moc vážně. Kromě již zmíněného Padoucha 2 hodlá totiž natočit i samostatný film, v němž budou hrát pidižvíci hlavní roli. A co víc, k projektu se právě přidala i Sandra Bullock, která namluví hlavní lidskou hrdinku - Scarlet Overkillovou.
Sandra Bullock
Zrození šampióna | Warner Bros.
Informace o daném samostatném snímku jsou zatím kusé. Víme jen, že se dozvíme informace z historie tvorů. Zjistíme, že jsou na světě již pěkně dlouho a že vždycky věrně sloužili nejambicióznějším padouchům historie. Zároveň se však vždy nechtěně postarali i o jejich zkázu. Zápletka nás zavede do roku 1960, kdy se Mimoňové ocitnou v záchvatu naprosté paniky a strachu poté, co zničili všechny své předešlé páníčky. S ohledem na předešlé úmluvy si proto musí najít nového pána, aby je vedl. A tou dotyčnou se stane Scarlet Overkillová - stylová žena, která se chce stát prvním ženským superpadouchem na světě.
pritroubli-minionove-se-dockaji-vlastniho-filmu-1
Autorem scénáře je Brian Lynch. Režie se ujmou Kyle Balda a Pierre Coffin (ten je coby spolurežisér podepsán i pod oběma Padouchy) a snímek zatím nese prostý název Minions. Premiéra je v plánu na prosinec 2014.
Víte že...
... absurdita Mimoňů je vlastně dílem náhody? Původně měli být větší a lidštější, nezbyl však na podobné úpravy dostatek peněz.