Pierce Brosnan roztočí kolečka špinavé politiky a korupce v Belfastu

Pierce Brosnan roztočí kolečka špinavé politiky a korupce v Belfastu
| Summit Entertainment
Pierce Brosnan by se měl ujmout role bývalého zabijáka IRA, který se vydá na cestu pomsty. Kniha vyšla minulý rok a její děj je popsán takto:
Bývalého polovojenského zabijáka Gerryho Fegana pronásledují jeho oběti - 12 duší, které zastiňují každý jeho den a prokřičí každou propitou noc. Jeho psychika je totálně zničená a k tomu, aby se zbláznil, už mu chybí jen kousíček- Ovšem právě tehdy mu duše sdělí to, co po něm chtějí. Žádají pomstu! Gerry pro ně má zabít ty, kteří přikázali jejich smrt. Od chamtivých politiků až po zkorumpované bezpečnostní síly. Od pouličních bastardů až po lhostejné přihlížející, kteří to dopustili, všichni musí zaplatit. Ovšem když Feganova pomsta ohrozí mír Severního Irska a destabilizuje její rodící se vládu, chtějí ho jeho staří přátelé i nepřítelé odstranit. A té práce se ujímá dvojitý agent David Campbell. Ten má své vlastní důvody, proč se Fegana zbavit - temná tajemství, která by měla zůstat utajena...
pierce-brosnan-roztoci-kolecka-spinave-politiky-a-korupce-v-belfastu
Temné uličky Belfastu čekají na zajímavý thriller. Špinavá politika se zkorumpovanými papaláši je prostě všude. Tak uvidíme, co s tímto ožehavým a potencionálně silným tématem udělá nepříliš zkušený režisér Terry Loane.