Vlčí smečka se vrací: První obrázky z finální Pařby v Tijuaně

Vlčí smečka se vrací: První obrázky z finální Pařby v Tijuaně
Justin Bartha a Bradley Cooper
Tentokrát nečekejte žádné velké spoilery. Zatímco v případě dvojky první fotky rozvířily diskuze díky Stuovu tetování a holé Alanově hlavě, na prvních záběrech z trojky vypadají všichni celkem tradičně. Jak je ale vidno, vyjma hlavních pánů se vrací i manželky (minimálně na čtvrté fotce Stuova žena Jamie Chung a Philova žena Gillian Vigman). Tím výčet navrátilců nekončí. Ve trojce by si dále měli role zopakovat roztomilá striptérka Heather Graham, šílený Číňan Ken Jeong a přirozeně i Mike Tyson. Ty ale na prvních fotkách nenajdete. Zato na nich uvidíte všechny členy vlčí smečky, tedy Bradleyho Coopere, Eda Helmse, Zacha Galifianakise a Justina Barthu.
Justin Bartha, Bradley Cooper
Zach Galifianakis
Ed Helms
Jamie Chung, Gillian Vigman
Bradley Cooper, Ed Helms, Gillian Vigman
Mimochodem mnozí stále pochybují o tom, že se trojka bude odehrávat v Tijuaně. Pro ty z vás, kteří jinde četli, že "lokace zatím není upřesněná" (Phillips rád mlží) máme ještě jedno, značně výmluvné foto z placu:
Pařba na třetí
Pařba v Bangkoku (2011) se dočkala výrazně chladnějších reakcí, než její předchůdce. Obří podíl na tom měla nulová invence. Tvůrci vzali první díl a pouze ho překlopili, přičemž co poprvé působilo svěže, bylo v případě sequelu již trochu zadýchané. Je proto jenom dobře, že bude trojka vycházet z jiné zápletky, která by mohla přinést nové situace. Třetí Pařba, jež by zároveň měla být i poslední, vstoupí do českých kin 25. května 2013.
Víte že?....
... Ken Jeong improvizoval v případě jedničky ve scéně, kde vyskočil nahý z kufru auta? Původně bylo plánováno, že bude oblečený.