Dwayne Johnson si možná zahraje antihrdinu Loba

Dwayne Johnson si možná zahraje antihrdinu Loba
| Warner Bros.
Tentokrát se jeden z fandů Dwaynea Johnsona herce zeptal, co je pravdy na tom, že by mohl hrát legendárního komiksového drsoně Loba. Johson odpověděl: "Zvěsti, že bych mohl hrát Loba, jsou pravdivé. Joel silver a Brad Peyton na téhle možnosti zrovna pracují. Mohla by to být zábava...".
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson - Rychle a zběsile 5 | BontonFilm
Pokud bude Johnson obsazen, byla by to v krátké době druhá spolupráce s režisérem Peytonem. Letos ti dva uvedli do kin Cestu na tajuplný ostrov 2 (2012), která po celém světě vydělala třetinu miliardy. Znovuspojení je po tomhle úspěchu logické, Lobo je nicméně překvapivá volba. Nikoli u Johnsona (ten by byl do role drsného lovce lidí, který nemá morálku, psa a nešetří černým humorem, přímo ideální!), ale u Peytona, jenž doposavad točil jen rodinné komedie. To Lobo je totálně brutální komiks, jehož kouzlo spočívá ve všem, co si zaslouží Rkovou přístupnost.
Nic oficiálního o natáčení zatím řečeno nebylo, tudíž to berte jako jedno velké možná. Hollywood nicméně okolo Loba krouží již léta a jestli někdy byla vhodná doba na jeho film, je to nyní. Komiksové adaptace táhnou jako nikdy.
Víte že?...
... Lobo pochází z planety Czarnia, měří 193cm, váží 138kg, má červené oči a tmavě šedé vlasy? Je posledním stále žijícím členem svého druhu, protože zabil téměř všechny ostatní Czarniany během jednoho dne.