Cesta na tajuplný ostrov 2

65%
Cesta na tajuplný ostrov 2
Plakát traileru

V tomto pokračování celosvětově úspěšného filmu „Cesta do středu země,“ z roku 2008 nové rodinné dobrodružství filmu „Cesta na tajuplný ostrov 2“ ve formátu 3D začíná tím, že mladý Sean dostane zakódované tísňové volání ze záhadného ostrova. Z míst, kde by se žádný ostrov nacházet neměl. 

Je to místo, kde jsou zvláštní formy života, hory ze zlata,  životu nebezpečné sopky a nejedno pozoruhodné tajemství.  Nový nevlastní  Sheanův otec Hank není schopen syna zadržet a tak se s ním  raději vydá na společnou výpravu.  Společně s pilotem helikoptéry a jeho krásnou a rozhodnou dcerou, se vydají hledat tajuplný ostrov. Zachránit opuštěné obyvatele a také uniknout seizmickým vlnám, které tlačí ostrov pod vodu, a tím by všechny  poklady ostrova byly navždy pohřebeny v moři.

 




Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Srovnatelný film s Cestou do středu země, stejný příběh, stejná "klišé" stejné nesmysly a občas akční podívaná a malá potěcha oka v podobě efektů. Další rodinný film vhodný tak na nudné nedělní odpoledne. Zkopíruj 90% z Cesty do středu země, přidej Dwayna Johnsona a čekej kasovní trhák... kdepak.. 65% je maximum, které mohu dát.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tohle se mi líbilo o něco víc než předchozí díl Cesta do středu Země. Bylo to humorné, docela to i odsejpalo a prostředí bylo pěkné.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
film je to inteligentny asi ako prepadlik prveho rocnika osobitnej skoly, ale obcas to dosahuje az takej miery stupidity ze je to vlastne vtipne a krasne naivne, hlavne vdaka charismatickemu hlaskarovy ROCKovy a Caineovy (i ked jeho vtipy dost casto balancuju na hranici trapnosti)... zvysok nestoji za vela, ale nastastie je to relativne kratke a detsky rozkosne...

Dodatečné informace

Původní název:
Journey 2: The Mysterious Island (více)
  • USA Cesta na tajuplný ostrov 2
  • USA Journey 2: The Mysterious Island
  • USA Cesta do středu Země 2
  • USA Cesta na tajomný ostrov 3D
Premiéra v ČR:
16. 2. 2012
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Rozpočet:
79 mil. USD
Tržby:
355,69 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Cesta na tajuplný ostrov 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Cesta na tajuplný ostrov 2


Podobné


Powered byJustWatch