Po pařbách ve Vegas a v Bangkoku nás čeká chlastací finále v Tijuaně

Po pařbách ve Vegas a v Bangkoku nás čeká chlastací finále v Tijuaně
Pařba ve Vegas | Warner Bros.
Ještě než dvojka přišla do kin bylo rozhodnuto, že se natočí trilogie. Jedinou otázkou bylo, kde tvůrci sérii završí. Až donedávna se jen hádalo, dokud americký magazín The Film Stage nevypustil informaci o místech natáčení.
Hodně se toho bude natáčet v Los Angeles,“ řekl neznámý zdroj, „ ale poté se přesunou do Las Vegas, pro další nasnímání oněch šílených scén. Nakonec stráví hrdinové divoký týden v Mexické Tijuaně.“
Pro ty, kdo neví, tak Tijuana je takové mexické Las Vegas s tou výjmkou, že se v ní nachází o mnoho více drog a dalších nelegálních vychytávek. Režisér/tvůrce série Todd Phillips se rozhodně snaží o grandiózní finále.
Todd Phillips
Todd Phillips | Warner Bros.
Hotel The Las Vegas Sun navíc potvrdil, že "vlčí smečka" bude nějáký čas filmovat okolo Ceasarova Paláce (hotel z jedničky) a na Las Vegas stripu.
Samozřejmě, že jsme o Pařbách vždy uvažovali jako o trilogii,“ zmínil Phillips,“ třetí díl by ale měl být velkým finálem. Ještě jsem o tom sice nemluvil s herci, ale film se bude od předchozích částí velmi lišit a disponuje velmi odlišnou myšlenkou.“ Můžeme jen držet palce, aby se po nepříliš vydařeném pařícím Projektu X (2012), kde se Phillips podílel na produkci, zase vrátil do starých kolejí a předvedl nám kocovinu prvního stupně.
Víte že?...
... Bradley Cooper o natáčení jedničky řekl, že lidé ve Vegas vůbec nezaznamenali, že se u nich něco točí? "Byl jsem zkrvavený a se šrámem od tygra na krku, Justin Bartha byl zbitý do krve a stejně to nikoho nezaujalo natolik, aby se aspoň u nás zastavil." Inu, ve Vegas jsou zvyklí na všechno.