Adept na nejhorší casting roku? Ashton Kutcher jako Steve Jobs!

Adept na nejhorší casting roku? Ashton Kutcher jako Steve Jobs!
adept-na-nejhorsi-casting-roku-ashton-kutcher-jako-steve-jobs
Nemusí vám jít pod nos "jablečné" výrobky, přesto nelze značce upřít to, že do velké míry určila technologický trend moderní doby (a stále to trvá). Právě Jobs byl tou klíčovou postavou, která dokázala vše správně prodat a svými vystoupeními strhnout davy (charisma mu skutečně nechybělo). Jobsova předčasná smrt proto mnohé zasáhla a bylo jen otázkou času, kdy dojde na nějaký ten filmový portrét. Režisér komedie Správná volba (2008) Joshua Michael Stern se rozhodl společně se scenáristou Mattem Whiteleym zvednout vhozenou rukavici. Výsledkem jejich práce bude prostě pojmenovaný film Jobs mapující Jobsovu cestu „od hipíka až po spoluzakladatele slavného Applu“.
Doposavad všechno v pořádku. Pověstný háček tkví v obsazení Ashtona Kutchera do role Jobse. Nic proti Kutcherovi, v komediích umí být docela použitelný (Dva a půl chlapa). Všechny ostatní žánry ale v jeho případě zavání parodií (výjimkou potvrzující pravidlo je Osudový dotek / 2004). Svěřit roli Jobse Kutcherovi se jeví podobným přehmatem, jako kdyby měl Justin Bieber hrát syna Johna McClanea v připravované Smrtonosné pasti 5 (2013).
Co si myslíte o obsazení Kutchera do role Jobse vy? Má herecky na podobnou roli? Nebo by měli tvůrci urychleně najít nějakou náhradu?
Víte že?...
... byl Jobs také většinovým majitelem slavného animačního studa Pixar? V roce 1986 ho koupil od George Lucase za necelých 10 milionů dolarů. Když v roce 2006 Disney odkoupil Pixar za 7,4 miliardy dolarů, Jobs tím získal 7 % akcií Disney a místo v představenstvu společnosti.