Vrátí se Ricky Gervais ke Zlatým glóbům?

Vrátí se Ricky Gervais ke Zlatým glóbům?
Zástupy hollywoodských publicistů by se vám mohly snažit namluvit něco jiného, ale ve výsledku je v showbusinessu každá zpráva dobrá - ať už je jakkoliv špatná.
Výstup moderátora Rickyho Gervaise (Hvězdný prach, Noc v muzeu) na lednovém předávání Zlatých glóbů se stal takřka přes noc legendou: britský ostrostřelec dokázal během pár minut proprat Charlieho Sheena, scientology, filmový propadák Cizinec (který se před premiérou pyšnil Angelinou Jolie a Johnnym Deppem v hlavních rolích) a drogové problémy Roberta Downeyho Jr. (které jsou, přiznejme si, spíše problémem bulvárních plátků než herce samotného).
Bylo to přesně to, co Gervais slíbil, a Hollywood to příslušně popudilo. Televizní stanice NBC si ale zřejmě poprask okolo značně nekorektního vystoupení docela užila, neboť Gervaise podle jeho vlastních slov minulý týden znovu požádala, aby nominační večer uvedl.
"Zvažuji to, ale asi bych neměl... je to přece jen druhý přídavek. A druhý přídavek se prostě nedělá. Jasně, sledovanost posledně vylétla do nebes a můj výstup se propral ve všech médiích světa, ale nevím, jestli bych to dokázal, a chtěl, zopakovat."