Zahulíme, uvidíme potřetí s Neil Patrick Harrisem

Zahulíme, uvidíme potřetí s Neil Patrick Harrisem
Harris byl bývalou dětskou hvězdou v Americe značně populárního seriálu Doogie Howser, M.D.. Když se tudíž v prvním Zahulíme, uvidíme objevil jako pološílený sjetý borec, hrající sám sebe, Američané zajásali. Pointa je v tom, že Harris byl tak moc cool, že svým výkonem nadchnul i diváky, kteří o něm nikdy předtím neslyšeli. V době Zahulíme, uvidíme 2 byl už Harris díky Jak jsem potkal vaši matku celosvětově propálenou tváří. Přesto se neváhal ke zhulenecké sérii vrátit a znovu si ze sebe udělat maximální legraci.
Zahulíme, uvidíme 3 (v originále A Very Harold and Kumar Christmas 3D) vstoupí tuto zimu do amerických kin a hlavní otázkou fanoušků bylo: Bude Harris u toho? Před pár dny na junketu celovečerních Šmoulů, ve kterých Harris hraje, poskytl herec jasnou odpověď. Bude! Rozhodně s ním máme počítat a i tentokrát bude jeho postava pořádně "v ráži" (modří vědí).
Uf, tak to bychom měli. A teď malé přání, aby ti zmínění Šmoulové nebyli pro Harrise úplný trapas. Byl by to zatraceně bolestný pohled.