Rob Pattinson rapperem

Rob Pattinson rapperem
Jak už dávno slyšel každý kovaný fanoušek upíří série Twilight, herec Robert Pattinson (Harry Potter a ohnivý pohár) kdysi snil o rapové kariéře. Nyní ovšem vyšlo najevo, že záznamy z jeho hudebích pokusů stále ještě existují (přestože je jako pattinsonovské rande, o kterém jsme nedávno psali, asi nebude možné koupit za tisíce liber).
"Chcete znát tajemství? Mám doma celou sbírku mých rapových pokusů ze třinácti let," vzpomíná hvězda v rozhovoru pro magazín Top Of The Pops, "Chtěl jsem v rapu prorazit, takže mám stovky a stovky kazet. Jsou...  zábavné, řekněme."

"Většinu rýmů jsem stejně od někoho ukradl. Zpíval jsem o tom, jak jsem vyrostl na ulici. Přitom to byla fraška, celé dětství jsem strávil v příjemné londýnské čtvrti Barnes. Nemusím asi dodávat, že to nebylo zrovna černošské ghetto. Stejně jsem to ale strašně žral - měl jsem dokonce i rapovou crew."
Korunu svému přiznání nasadil dodatkem, že kdyby překonal stud, rád by odrapoval duet s Eminemem. Vzhledem k subkultuře, kterou Pattinson v současné době chtě nechtě symbolizuje, by mu asi šlo o život...