Til Schweiger se konečně vrátil za volant své legendání manty. Natáčí pokračování komedie Závody lásky

Til Schweiger se konečně vrátil za volant své legendání manty. Natáčí pokračování komedie Závody lásky
Závody lásky | Constantin Film
Letos se nicméně Til Schweiger rozhodl, že je nevyšší čas s tím něco udělat. Do natáčení Manty, Manty 2 se pustil sám jako režisér a představitel hlavní role Bertieho. Jeho partnerku Uschi si opět zopakuje Tina Ruland a kamaráda Klausiho Michael Kessler.
A o čem dvojka bude? Oficiální zápletka zatím odhalena nebyla, ale Schweiger prozradil, že v centru všeho dění nebude jen legendární Opel Manta, ale i Bertieho trable s rodinou. Od posledních událostí uběhlo třicet let. Bertie a Uschi spolu mají dvě děti, ale žijí odděleně. Uschi našla novou oporu v úspěšném obchodníkovi, zatímco Bertie vlastní autobazar, autoservis a motokárovou dráhu. Navíc mu hrozí, že přijde o řidičák.
Zajímavostí je, že než se filmový štáb pustil do natáčení Manty 2, pronajal si kinosál a společně se podíval na první díl. „Bylo to opravdu skvělé,“ uvedl Schweiger v rozhovoru pro Bild. „Všichni jsme byli velmi nadšení, jak film obstál ve zkoušce času. Je starý třicet let a vypadá, jako by byl natočený včera,“ vysvětlil.
V dalších rolích se představí JP Kraemer, Axel Stein, Zachi Noy i Schweigerovy dcery Emma a Luna. Do kin by měl snímek dorazit v průběhu příštího roku.

Kinobox: Největší monstra na světě jsou muži, říká tento šílený horor

Tato recenze je trochu výjimečná. Vznikla úplně spontánně bez scénáře a obsahuje spoilery, jak film dopadne. Vzhledem k tomu, že ale hodně lidí tápe, co měl konec znamenat, snad bude užitečná.