Mr. Bean a včela, Hemsworth a drogy. Červen na Netflixu bude velice pestrý

Mr. Bean a včela, Hemsworth a drogy. Červen na Netflixu bude velice pestrý
Chris Hemsworth – Spiderhead (2022) | Netflix

2. června

Vláda – Moc a sláva

Hned od začátku měsíce si divačky a diváci Netflixu budou moci užívat čtvrtou sezónu dánského seriálu Vláda, která nabídne osm nových epizod po zhruba 50 minutách. Toto politické drama pojednává o kariéře ministryně zahraničí Birgitty Nyborg, která musí řešit řadu krizí a jejíž kariéra je věčně v ohrožení. V této sezóně se bude soustředit na spor ohledně těžby ropy v Grónsku, která by mohla způsobit mezinárodní krizi.

3. června

Zem je láva

Den nato přibude druhá sezóna zábavního pořadu Zem je láva, v němž se utká několik týmů soutěžících, kteří musejí najít cestičky v místnostech plných „lávy“ a jejichž úkolem je dostat se na druhou stranu. Účastníci soutěže skáčou ze židlí, visí na závěsech a houpají se na lustrech. Jestli si chcete připomenout dětství, kdy jste dost možná hráli i tuto hru, určitě si seriál zapněte. Bude to určitě velice bizarní podívaná.

Trailer: Zem je láva

Zem je láva

Interceptor

Ten samý den se na Netflixu objeví i akční film Interceptor z rukou australského režiséra Matthewa Reillyho. Protagonistkou snímku je armádní kapitánka, která musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, aby odvrátila útok na základnu protiraketové obrany, jíž velí.
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry
Interceptor (2022) | Netflix

Mr. Good: Záhada jménem Eirik Jensen

Fanoušci a fanynky krimi dokumentů si také přijdou na své. Pravděpodobně je potěší tento norský seriál, který se představí svou první sezónou. Bude se soustředit na příběh nejvýše postaveného policisty v Norsku, jenž čelí podezření z pašování drog. Dokument se bude snažit říct, zda je skutečně mužem na svém místě, nebo zda se jedná o zločince.

Perfektní matka

Těšte se také na francouzskou sérii The Perfect Mother natočenou podle stejnojmenné knihy. Příběh vypráví o ženě, přesvědčené o nevině své dcery, která je obviněná z vraždy. Bude se proto snažit odkrýt znepokojivou pravdu, která znejasní hranici mezi obětí a pachatelem.

6. června

Akční parta

Přibude druhá sezóna dětského animovaného seriálu Akční parta. Hlavními postavami jsou malí hrdinové z Akční akademie, kteří musejí pomocí svých superschopností bojovat proti padouchům. V některých možná dokonce probudí i jejich dobré stránky.

Bill Burr Presents: Friends Who Kill

Představí se i nová stand-up komedie, kterou bude moderovat Bill Burr.

7. června

That’s My Time with David Letterman (1. část)

Netflix nabídne také šest stand-up komediálních epizod z tvorby komika Davida Lettermana, který nám představí šest dalších slavných komiků.

8. června

Mámou bez přípravy

Čekejte také tento dánský komediální a romantický seriál. Na Netflixu se objeví jeho první řada, v níž bude hlavní hrdinkou specialistka na léčbu neplodnosti. V opilosti se oplodní spermatem bývalého přítele a pak musí svému okolí vysvětlovat, jak otěhotněla. Kvůli nadcházejícímu závazku se navíc bude snažit dát se se svým ex opět dohromady. Pojí je přeci dítě, nebo ne? Co na to její milovaný? Měli bychom se dočkat celkem šesti epizod po 30 minutách.

Trailer: Mámou bez přípravy

Mámou bez přípravy

Životní trefa

Máte rádi Adama Sandlera? Tak to vás jistě potěší očekávaný sportovní snímek Životní trefa, který vypráví příběh basketbalového skauta, jemuž se lepí smůla na paty. Objeví hráče s jedinečným talentem a komplikovanou minulostí, kterého se bude snažit proslavit a dokázat světu, že je opravdu velkou sportovní nadějí. Ačkoliv nezíská souhlas jeho sportovního klubu, rozhodne se hráče protlačit do USA na vlastní pěst. Dokážou, že na to opravdu má?
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry-5
Životní trefa (2022) | Netflix

Modli se, poslouchej, zabíjej

Další novinkou na Netflixu bude kriminální série švédské produkce Modli se, poslouchej, zabíjej. V šesti epizodách se dozvíme něco o výstřelech, které zazněly jedné zimní noci v roce 2004 v ospalé švédské vesničce. Ukázalo se, že byla zavražděna mladá žena a její soused utrpěl střelná zranění. Zajímavé na tom všem je, že se tragická událost odehrála v tamější uzavřené náboženské komunitě. Tvůrci se tak budou snažit prozkoumat nové okolnosti případu, které by měly odhalit, co se ve vesnici oné noci doopravdy stalo.
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry-7
Modli se, poslouchej, zabíjej (2021) | HBO Max

9. června

Rhythm + Flow Nouvelle Ecole

V tomto francouzském seriálu se utká hned několik rapperů, kteří budou soutěžit, kdo z nich je nejlepší.

Stand Out: an LGBTQ+ Celebration

V této stand-up komedii se setká hned několik LGBTQ+ komiků. Čekejte jistě pořádnou nálož zábavy.

10. června

A Tribute to Bob Saget

Další komedie, tentokrát se bude týkat komika Boba Sageta, který bude společně se svou rodinou probírat život. Především pak různé vtipné zážitky a trapasy.

První krev

Ve stejný den se na Netflixu objeví i něco poněkud temnějšího. Konkrétně se bude jednat o americký mysteriózní hororový seriál První krev. Příběh vypráví o dospívající upírce Juliette, která se musí začlenit do řad své mocné rodiny. To znamená, že je nucená prolít první krev. Ve městě, v němž žije, si vyhlédne dívku Calliope a čeká na správný okamžik. Neví ale, že její oběť je ve skutečnosti z rodiny lovců upírů a že i ji čeká první zkouška. Musí ulovit svého prvního upíra. Obě dívky ale postupem času přijdou na to, že se do sebe zamilovaly.

Trailer: První krev

První krev

Důvěrnost

Můžete se těšit také na španělské drama Důvěrnost pojednávající o sexu a nejrůznějších skandálech.

Gangy z Birminghamu

Netflix ale konečně přinese i šestou sezónu oblíbeného britského seriálu Gangy z Birminghamu, v němž vystupují Cillian Murphy, Sam Neill, Iddo Goldberg, Tom Hardy či Annabelle Wallis. Příběh se odehrává v Birminghamu ve 20. letech minulého století. Rozvětvená rodina Shelbyových založí gang nazvaný Peaky Blinders, což odkazuje na jejich zvyk nosit žiletky na kloboucích. Tato sezóna bude sice závěrečná, ale později by měl následovat i celovečerní film.
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry-14
Gangy z Birminghamu (2013) | Netflix

11. června

Amy Schumer’s Parental Advisory

Červen se na Netflixu ponese ve znamení stand-up komedií. V další z nich se moderování ujme komička Amy Schumer.

12. června

That’s My Time with David Letterman (2. část)

Na Netflixu přibude dalších šest stand-up komediálních epizod z tvorby komika Davida Lettermana, který opět osloví šest slavných komiků.

13. června

Charlieho Město barvotvarů

Vaše ratolesti jistě potěší tento americký dětský animovaný seriál. Postava jménem Charlie bude pomocí různých tvarů vymýšlet zábavné příběhy. Ocitnete se jak ve vesmíru, tak například i na Divokém západě.

Pete Davidson Presents: The Best Friends

A je tu další stand-up komedie. Tentokrát se budete moci zasmát společně s komikem a moderátorem Petem Davidsonem. Ten si ale na pódium pozve i další slavné komiky.

14. června

Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live

Ani v tento den nebude chybět další stand-up komedie. Moderátorkami budou tentokrát dvě ženy, slavné herečky Jane Fonda a Lily Tomlin.

Jennifer Lopez: P oločas

Nyní jistě zbystřili všichni fanoušci popové zpěvačky Jennifer Lopez.
Z tohoto životopisného dokumentu zjistíte všechno, co jste o hrající popstar ještě nevěděli.
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry-15
Jennifer Lopez: Halftime | Netflix

15. června

Idiot od pánaboha

V americkém fantasy komediálním seriálu Idiot od pánaboha uvidíte Melissu McCarthy a Bena Falconeho. Příběh se bude točit okolo bezelstného Clarka, který se snaží šířit slovo boží a spasit svět. Podaří se mu to? Clark dostane šanci, když mu do života vstoupí jeho tajná láska z práce a ruku k dílu přidají i jeho dobří parťáci a přátelé. Seriál přinese celkem osm epizod po 30 minutách.

Iron Chef: K do bude železnou legendou

Uvidíte i tuto zbrusu novou kuchařskou show. Několik kuchařů a kuchařek se v ní se svými originálními recepty utká o titul Iron Legend.

Maldivas

Jedná se o brazilsko-portugalský komediální seriál. Mladá žena se kvůli vyšetřování záhady přestěhuje do luxusního bytového komplexu. Brzo zjistí, že má samé potrhlé a podezřelé sousedy.

Hněv boží

Ve den se v nabídce Netflixu objeví i agentinský thriller Hněv boží. Luciana se stane reportérkou, aby odhalila zločin své bývalé zaměstnavatelky, slavné spisovatelky, která stála za tragickou smrtí Lucianiných blízkých.
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry-17
Hněv Boží (2022) | Netflix

16. června

Dead End: Paranormá lní park

V polovině měsíce se na Netflixu objeví další animovaný seriál pro děti s názvem Dead End: Paranormální park. Tentokrát se dvě děti a štěně vydají do strašidelného zábavního parku, kde svedou boj s démony.

Karma’s World Music Videos

Přibude i tento další dětský animovaný seriál s hlavní hrdinkou Karmou, rappovou královnou.

Láska a anarchie

Těšte se také na druhou sezónu švédského romantického komediálního seriálu Láska a anarchie. Dočkáte se osmi epizod po třiceti minutách.

Tóma Ikuta: Kabuki je výzva

Jedná se o japonský dokumentární film. Ukazuje příběh dvou spolužáků, kteří se rozhodnou, že se budou věnovat tradiční formě japonského divadla kabuki a jednou spolu stanou na stejném jevišti.

Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special

Další ze série nových stand-up komedií. Tentokrát se v hlavní roli představí Snoop Dogg. Vystoupí zde ale i řada dalších černošských komiků.

17. června

Ona

Ve druhé polovině června přijde řada na druhou sezónu indického kriminálního seriálu Ona. Příběh se zaměřuje na mladou policistku, která se v přestrojení snaží odhalit drogový kartel.

Spiderhead

Nejvíce očekávaný červnový hit Netflixu. V tomto americkém sci-fi thrilleru se těšte na Chrise Hemswortha. Příběh na motivy povídky spisovatele George Saunderse vypráví o vězni v ultramoderním kriminále. Rozhodne se pátrat po tom, k čemu ve skutečnosti slouží droga na ovládání emocí, již testuje pro geniálního farmaceuta.

Trailer: Spiderhead

Spiderhead

Neznáš mě

Tento krimi seriál od BBC podle románu Imrana Mahmooda se zabývá příběhem muže souzeného za vraždu. V průběhu soudního líčení však začne podrobně popisovat svůj vztah se záhadnou ženou, což zamíchá kartami. Seriál má celkem čtyři epizody po zhruba 55 minutách.

18. června

Elitní agenti Spriggan

Šestidílné anime Elitní agenti Spriggan už bylo několikrát odloženo, tak uvidíme, zda se ho již konečně dočkáme. Agenti z korporace ARCAM se budou ze všech sil snažit ubránit starodávné mimozemské relikvie ukrývající nejen neskutečnou, ale také nebezpečnou moc.

19. června

Ben Crump: Bojovník za občanská práva

Amerického dokumentární film ukazuje příběh Bena Crumpa, známého také jako „nejvyššího státního zástupce černošské Ameriky“. Ukazuje jeho život jak v soukromé rovině, tak i jako vůdčí osobnosti boje za občanská práva.

21. června

Joel Kim Booster: P sychosexeuál

Jedná se o další stand-up komedii, tentokrát s hercem a producentem Joelem Kimem Boosterem, známým například z filmu Fire Island.

Jaká je budoucnost

Přibude také první sezóna tohoto investigativního seriálu režiséra Shawna Levyho. Tvůrci se v něm zaměřili na to, čím může budoucnost přispět v rámci moderních technologií, a jaká rizika to s sebou přináší.

22. června

Láska & gelato

Těšte se i na tento romantický film pro náctileté. Lina splní poslední přání své matky a léto před nástupem na vysokou školu stráví v Římě, kde objeví dobrodružství, romantiku a vášeň pro italskou zmrzlinu.

Umbrella Academy

Fanoušky tohoto akčního a komediálního seriálu asi velice potěší, že se již brzy budou moct podívat na třetí sérii. Ta přinese deset nových epizod po 50 minutách. Příběh se odehrává v alternativním světě a protagonisty jsou členové nesourodého týmu Umbrella Academy.

Trailer: Umbrella Academy

The Umbrella Academy

23. června

Best of the Festival

Na Netflix dorazí i tento stand-up festival. Vystoupí v něm začínající komici i absolutní legendy daného žánru.

24. června

Včela na mušce

Máte rádi Mr. Beana či Johna Englishe? Prostě jste fanoušci či fanynky britského herce Rowana Atkinsona? Pak vás tento desetidílný komediální seriál jistě velice potěší. Muž zde svede náročnou domácí válku se včelou. Otázkou je, kdo vyhraje.
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry-21
Man vs. Bee (2022) | Netflix

Papírový dům: Korea

Jak už asi podle názvu tušíte, jedná se o korejský remake Papírového domu. V tomto dvanáctidílném akčním titulu bude hrát hlavní roli tajemný profesor, jenž dá dohromady partu šikovných zlodějů ze severu i jihu. Jejich úkolem bude ukrást bankovky čerstvě ustavěné měny budoucí jednotné Koreje.
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry-23
Papírový dům: Korea (2022) | Netflix

28. června

Cristela Alonzo: S třední třída

Ani na konci měsíce nás nemine další stand-up komedie Netflixu. Cristela Alonzo se s publikem rozdělí o zážitky z toho, jaké je to dostat na své narozeniny covid a jak si za peníze můžete skutečně koupit štěstí.

29. června

My jsme Upshawovi

Na konci června Neflix nabídne druhou sérii tohoto amerického komediálního seriálu. Těšte se na šestnáct nových třicetiminutových epizod. A o čem seriál je? Černošská rodina řeší své každodenní problémy, buduje si šťastný domov a touží po lepším životě.
mr-bean-a-vcela-hemsworth-a-drogy-cerven-na-netflixu-bude-velice-pestry-24
My jsme Upshawovi (2020) | Netflix

30. června

Bastard!!

Na konci měsíce si všichni fanoušci a fanynky anime přijdou na své. Budou si moci pustit nový temný fantasy seriál, který je adaptací stejnojmenné mangy Kazushi Hagiwara.