Jedním z posledních Willisových filmů je drsná komiksová adaptace s hvězdou Strážců Galaxie

Jedním z posledních Willisových filmů je drsná komiksová adaptace s hvězdou Strážců Galaxie
Corrective Measures | Tubi Originals
Novinka Corrective Measures pravděpodobně, jak už to u posledních willisovek bývá, neměla závratný rozpočet. Přesto trailer vypadá nečekaně solidně, ať už se bavíme o střihu, hudbě nebo o samotné výplni. Je sice patrná snaha o co nejmenší počet prostředí, aby to nebylo moc drahé, vězni ale nemají vůbec marný design (trochu to připomíná akční fantasy Bright s Willem Smithem), celkový vizuál nepůsobí marně a i akce vypadá nadějně.

Trailer: Corrective Measures

Corrective Measures
Děj filmu se odehrává v nejnebezpečnější věznici na světě, která je domovem těch nejproradnějších zločinců. Napětí mezi vězni a personálem nemůže být větší a je jen otázkou času, kdy vypukne anarchie. A protože jsme v adaptaci komiksu, který podle recenzí není vůbec špatný, nejsou chovanci jen obyčejní lidé, ale mají nejrůznější superschopnosti.
Z traileru není úplně patrné, kdo bude hlavním hrdinou. Michael Rooker (Yondu ze Strážců Galaxie) by podle starších zpráv měl hrát ředitele věznice, Willis vězně, se kterým si dle jeho „hannibalovské“ masky bude lepší nezahrávat. Pokud vás snímek z traileru zaujal, nebudete na jeho uvedení čekat příliš dlouho – na streamovací službu Tubi zamíří již příští týden.
Corrective Measures
Corrective Measures | Tubi Originals