Arnold Schwarzenegger startuje první seriál své kariéry

Arnold Schwarzenegger startuje první seriál své kariéry
Arnold Schwarzenegger | Saban Films
Půjde o úplně první hraný seriál, ve kterém se Arnold za celou svou hereckou kariéru představí. A není se co divit, neboť se jedná o již dlouho diskutované pokračování akční komedie Pravdivé lži z roku 1994. Oficiální popis děje ještě neexistuje, ale z toho, co víme, vyplývá, že spíše než o pokračování Pravdivých lží půjde o jakýsi reboot původního příběhu.
Projekt Utap, někdy také označovaný jako FUBAR (zkratka pro Fucked Up Beyond All Recognition, česky zhruba „zmlátit někoho, že ho ani vlastní matka nepozná“), vzniká od roku 2020 a byl o něj skutečně velký boj, který nakonec vyhrál Netflix. První řada seriálu bude mít osm epizod a jejím tvůrcem je Nick Santora (Vegas, Anatomie lži, Útěk z vězení). Kromě hlavní role by se měl Arnold Schwarzenegger ujmout i výkonné produkce.
Arnold Schwarzenegger
Pravdivé lži | 20th Century Fox
Hlavními hrdiny příběhu jsou otec a dcera, kteří již mnoho let pracují jako tajní agenti CIA, kteří před sebou své zaměstnání tají, díky čemuž je jejich vztah kompletně založený na lži. Když se o sobě dozví pravdu, jelikož jsou nucení pracovat spolu, čeká je poměrně šok o tom, jací skutečně jsou.
Zápletka částečně připomíná zmiňovaný Schwarzeneggerův velký hit Pravdivé lži, kde coby tajný agent lhal ohledně své práce vlastní manželce v podání Jamie Lee Curtis.
Role Schwarzeneggerovy dcery se ujme 31letá Monica Barbaro, známá ze seriálů Unreal a The Good Cop (etos se má objevit ještě v Top Gun 2 po boku Toma Cruise). Kdybychom měli vzít v potaz Schwarzeneggerův reálný věk (74), musela by se mu narodit ve 43 letech. Ovšem je nutné brát v potaz, že herec se stále udržuje ve formě každodenním tréninkem.

Žádná další jména oznámena nebyla. Natáčení začne letos v dubnu v Kanadě a mělo by trvat až do léta. Premiéry seriálu by se tak divačky a diváci mohli dočkat na začátku příštího roku.