Chlapácký hit Gerarda Butlera se dočká pokračování

Chlapácký hit Gerarda Butlera se dočká pokračování
Dokonalá loupež | STX Entertainment
Dvojky se totiž dočká i duchovní nástupce kultovního Nelítostného souboje Dokonalá loupež, v níž šel Butlerův šerif Nick O´Brien společně se svým týmem po krku skupince bankovních lupičů. Společně s Butlerem se v pokračování vrací O’Shea Jackson jr., a Meadow Williams. Zda si svou roli zopakuje i Curtis „50 Cent“ Jackson, se v tuhle chvíli neví, podle serveru Deadline by ale měl být pod dvojkou podepsaný jako výkonný producent.

Trailer: Dokonalá loupež

Dokonalá loupež
Ve dvojce bude O'Brien v Evropě nahánět Donnieho (Jackson jr.), který se zaplete s nebezpečnou skupinkou mafiánů, již mají v plánu rozsáhlou loupež na největší světové diamantové burze. Dokonalou loupež 2 napíše a natočí autor jedničky Christian Gudegast, který se nechal slyšet, že v rámci příprav trávil čas s notoricky známými zloději a vyšetřovateli, kteří je loví.
První Dokonalá loupež si celosvětově z pokladen kin odnesla 80 milionů dolarů. To není nijak závratné číslo. Rozpočet filmu byl ale pouhých 30 milionů, přičemž se mu dobře vedlo na videu a streamovacích službách (u nás si ho můžete pustit na Netflixu), kde si vytvořil oddaný zástup fanoušků.
Dokonalá loupež 2 nemá v tuhle chvíli stanovené datum premiéry. Pokud ale vše půjde dobře, natáčení by mělo odstartovat ještě v letošním roce.
Dokonalá loupež
Dokonalá loupež