Sci-fi seriál Vychováni vlky je zpátky a ohromuje nabušeným trailerem na druhou sérii

Sci-fi seriál Vychováni vlky je zpátky a ohromuje nabušeným trailerem na druhou sérii
Vychováni vlky | HBO
„Androidi se mohou měnit stejně jako lidé,“ říká Matka (Amanda Collin) na začátku nového traileru na druhou sérii seriálu Vychováni vlky. Zdá se však, že tato naděje je na konci akcí a napínavými momenty nabité upoutávky zmařena, když Matka připustí, že „se možná stáváme příliš lidskými“.

Trailer: Vychováni vlky, 2. série

Vychováni vlky
Zdá se, že svatá válka mezi ateisty a mithraisty, která je jádrem seriálu, nabere na intenzitě, přičemž pravděpodobně šílený Marcus (Travis Fimmel) hlásá svou neporazitelnost a slibuje, že „přinese na tuto planetu čistotu“.
První, co každého napadne, je: „Kde je to obří létající hadí mládě, které Matka porodila na konci první série?“ Něco málo k tomu říká oficiální popis druhé řady: ve druhé sérii se androidí partneři Matka a Otec (Abubakar Salim) spolu se svými šesti lidskými dětmi připojují k nově vzniklé ateistické kolonii v záhadné tropické zóně Kepler 22 b. Směřování této podivné nové společnosti je však jen začátkem jejich problémů, protože Matčino „biologické dítě“ hrozí, že přivede to málo, co z lidské rasy zbývá, k absolutnímu zániku.
Je otázkou, jak a kdy se pokračování Vychováni vlky podívá do našich končin. První série startovala na „klasické“ HBO, druhá už má ale nálepku streamovací služby HBO Max, která u nás v tuhle chvíli stále není dostupná. Premiéra je každopádně naplánována na 3. února, tak snad do té doby budeme moudřejší a česká pobočka HBO vydá nějaké prohlášení.
sci-fi-serial-vychovani-vlky-je-zpatky-a-ohromuje-nabusenym-trailerem-na-druhou-serii
Vychováni vlky | HBO