Trailer: Kultovní horor se vrací v seriálové verzi. A vypadá hutně!

Trailer: Kultovní horor se vrací v seriálové verzi. A vypadá hutně!
Tajemství loňského léta | Sony
Byl to recept na úspěch. Studio pořídilo film velmi levně (rozpočet 17 milionů dolarů), přičemž celosvětové tržby činily 125 milionů. Logicky došlo na druhý díl, který byl nicméně výrazně horší a měl i menší úspěch (disponoval ale vynikající lokací, o tom žádná – odehrával se na exotickém ostrově). No a v roce 2006 přišla trojka, která byla už tak mizerná, že se raději do kin ani nepodívala.
Protože rebooty úspěšných hororových sérií jsou ověřená formulka, díky které se do kasiček filmových studií sypou peníze nejsnáze, Tajemství loňského leta se vrací. Původně se mluvilo o filmovém remaku, který by obstaral Mike Flanagan (horor Oculus), nakonec ale došlo na seriálovou verzi, již si urval Amazon pro Prime Video. A trailer působí hodně slibně.
Tajemství loňského léta
Nepřekvapí, že je pod projektem z pozice producenta podepsán hororový guru James Wan (vypadá to, že se bez něj nyní žádná pořádná žánrovka neobejde). Původní film také proslul pro velmi sexy obsazení – Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe a Freddie Prinze jr. v době premiéry platili za vycházející hvězdy, takže originál měl tu výhodu, že vůbec nebylo jasné, kdo z hlavní čtveřice přežije. I seriálový remake rozumně sází na neznámé tváře, tak uvidíme, zda to také dokáže šikovně zúročit.
Tajemství loňského léta dorazí na Prime Video 15. října.
Tajemství loňského léta
Tajemství loňského léta