Pokračování jedné z nejlepších amerických komedií tohoto století je údajně na spadnutí

Pokračování jedné z nejlepších amerických komedií tohoto století je údajně na spadnutí
Nesvatbovi | New Line Cinema
Nesvázaná a originální komedie Nesvatbovi byla svého času obřím hitem a po
Jane Seymour, Christopher Walken, Isla Fisher
Nesvatbovi | New Line Cinema
celém světě vydělala takřka 300 milionů dolarů. Snímek režiséra Davida Dobkina (Eurovize) sledoval dvojici playboyů v podání Owena Wilsona a Vince Vaughna, která se pravidelně infiltrovala na cizí svatby a užívala si nezávazné radovánky s ženami. Ve vedlejších rolích se objevila velká jména jako Rachel McAdams, Christopher Walken, Bradley Cooper nebo Isla Fisher a fanoušci by si rozhodně přáli jejich návrat pro další film.
První spekulace o případném sequelu rozvířil roku 2014 sám Dobkin, jenž prý přišel s nápadem, který zahrnoval konkurenční dvojici svatebních vetřelců. Isla Fisher později potvrdila, že herci z původního snímku byli dokonce osloveni pro účast v pokračování, k němuž ovšem nedošlo. Naděje vzplála v listopadu loňského roku, kdy Vince Vaughn prozradil, že s Wilsonem vášnivě probírají možný sequel Nesvatbových.
Vince Vaughn, Owen Wilson
Nesvatbovi | New Line Cinema
Nyní se vynořila informace, že scénář k Nesvatbovi 2 skutečně existuje, byť zatím nedošlo k žádné domluvě se studiem či herci. Režisér Dobkin, jenž bude podle všeho strůjcem původní myšlenky nového scénáře, už prý dokonce objíždí lokace pro filmování. V případě, že se projekt skutečně odlepí od země, se zřejmě nemusíme bát hromadné neúčasti starých známých tváří - Wilson i Vaughn jsou prý s Dobkinem v kontaktu dlouhodobě a své roli si chtějí zopakovat také Fisher a veterán Christopher Walken. Bradley Cooper se od dob prvního dílu stal respektovanou hereckou hvězdou a je otázkou, zda by chtěl roli vyšinutého milence po šestnácti letech oprášit. A otazník se bude vznášet také nad Rachel McAdams, která se vydala spíše cestou originálních autorských projektů, byť má za sebou celkem čerstvou spolupráci s Dobkinem na komedii Eurovize.