Dexter: Těšíte se na devátou sérii? Máme pro vás špatnou zprávu

Dexter: Těšíte se na devátou sérii? Máme pro vás špatnou zprávu
Dexter | Showtime
James Remar, jenž si v předchozích osmi sériích Dextera zahrál jeho adoptivního tátu Harryho Morgana, potvrdil, čeho jsme se již nějakou obávali - z původního obsazení se podle všeho vrací jen Michael C. Hall: "Nebudu zpátky jako Harry pro devátou sérii... Nezeptali se nikoho z původního obsazení, jestli by se chtěli zapojit, takže netuším, co vlastně přesně točí. Je to škoda, protože všichni bychom se rádi vrátili. Ale víte jak, je to jejich show, takže si mohou dělat, co chtějí," uvedl na adresu deváté série Remar.
dexter-tesite-se-na-devatou-serii-mame-pro-vas-spatnou-zpravu
Dexter | Showtime
Remar současně dodal, že neví, jaké přesně mají v Showtime s novou sérií plány a mluvil výhradně za sebe a herce, s nimiž je v kontaktu. Je tedy dost možné, že se přeci jen nějaký starý známý nakonec ukáže. V tuhle chvíli to každopádně vypadá, že bude devátá série od svých předchůdců opravdu odtržená. Možná si s ní chtějí tvůrci vyzkoušet, zda může Dexter fungovat i ve smyslu "vždy přijede do nového města, pozná nové lidi a pak půjde dál".
Je to škoda už proto, že mohla nová sezóna dotáhnout některé linie a motivy (takový Quinn by si to rozhodně zasloužil, o osudu Dexterova syna, který je bůh ví kde s Hannah, nemluvě). Ale třeba na to ještě dojde a jen si zatím tvůrci drží karty u těla, aby toho dopředu neprozradila příliš. Ať tak či tak, návrat nejmilovanějšího televizního vraha je plánován na letošní podzim.
dexter-tesite-se-na-devatou-serii-mame-pro-vas-spatnou-zpravu-1
Dexter