Čtvrtá řada seriálu Castlevania fanoušky šetřit nebude. Trailer plný akce vyvolává husí kůži

Čtvrtá řada seriálu Castlevania fanoušky šetřit nebude. Trailer plný akce vyvolává husí kůži
Castlevania (2021) | Netflix
První série Castlevania nadchla fanoušky skvostnou animací a faktem, že se jedná o adaptaci jedné z nejpopulárnějších videoher přelomu 20. a 21. století. Druhá série celý dojem ještě utvrdila, protože příběh rozvinula a ačkoliv byla třetí série pro některé diváky zklamáním, nyní se zdá, že to byl jen skvělý úvod do nového příběhu, jenž nám bude vyprávěn v sérii čtvrté. A že se tedy podle traileru můžeme na co těšit.

Trailer:

Castlevania
V této sérii se dvojice hlavních protagonistů, Trevor a Sypha, vrátí zpět do města, ve kterém to před několika lety všechno začalo. Byla zde tehdy zaživa upálena Drákulova manželka a tím si lidé přivodili vlastní zkázu. Šílenstvím hnaný upír se tehdy rozhodl pomstít celému lidstvu a uvrhl svět do stínu. Drákula nakonec za své činy sice zaplatil životem, ale stále existují tací, pro které byl vzorem a nechtějí teď nic jiného, než jej probudit k životu. A právě to bude hlavním tématem čtvrté sezóny. Lze ale vyčíst, že zde bude pokračovat i příběh Alucarda, Isaaca a Hectora, jenž byl v předchozí sérii upírkami nucen vytvářet temnou armádu monster.
Podle nejnovějších informací se bude jednat o závěrečnou sérii Castlevanie, a tak je tady toho opravdu hodně, co tvůrci musejí uzavřít. Nepochybuji ale o tom, že to scenárista a producent Warren Ellis se svým týmem zvládne. Už z traileru lze vyčíst, že to bude stát rozhodně za to, animace vypadá ještě skvostněji, akční scény ještě brutálněji a příběh zajímavěji. Čtvrtá desetidílná série Castlevania by měla být na Netflixu přístupná od 13. května.