Mike Wazowski a Sulley Sullivan budou sbírat smích. Příšerky s.r.o. se vrací na scénu spolu s novými hrdiny

Mike Wazowski a Sulley Sullivan budou sbírat smích. Příšerky s.r.o. se vrací na scénu spolu s novými hrdiny
Monsters at Work | Pixar/Disney+
Trailer zatím k dispozici nemáme, ale po prvních obrázcích hlavního hrdiny Tylora Tuskmona, kterého jsme si mohli prohlédnout již v červnu roku 2019, nyní máme k dispozici obrázky dalších hrdinů - sběračů smíchu.
serial-priserky-sro-predstavil-nove-hrdiny-1
Monsters at Work - postavy Tylor, Fritz, Duncan a Cutter. | Pixar/Disney+
V původním znění jednotlivé postavičky Monsters at Work namluvili Ben Feldman (Tylor Tuskmon), Mindy Kaling (Val Littleová), Bonnie Hunt (slečna Flintová), Billy Crystal (Mike Wazowski), John Goodman (James P. “Sulley” Sullivan), Henry Winkler (roztržitý šéf Fritz), Lucas Neff (instalatér Duncan) a Alanna Ubach (Cutter).
serial-priserky-sro-predstavil-nove-hrdiny
Monsters at Work - postavy Val Littleová a známí Mike a Sulley. | Pixar/Disney+
Dějově se bude příběh odehrávat půl roku po událostech z Příšerek s.r.o.. Zaměstnanci továrny už nesbírají od dětí křik, ale smích, který je ještě bohatším zdrojem energie. Hlavním hrdinou příběhu bude Tylor Tuksmon, nadaný mechanik, který pracuje v továrně a sní o tom, že by jednoho dne mohl pracovat na stejném patře s Mikem a Sulleym a rozesmívat děti. Jeho největšími pomocníky jsou jeho matka Millie a nejlepší kamarádka Val Littleová. Vedle nich se ale představí i Tylorův šéf Fritz, dva hlídači Smitty a Needleman nebo oportunistický instalatér Duncan.