Umbrella Academy: Třetí řada oblíbeného seriálu představuje soupeře z konkurenčního týmu Sparrow

Umbrella Academy: Třetí řada oblíbeného seriálu představuje soupeře z konkurenčního týmu Sparrow
The Umbrella Academy - postava Christophera | Netflix
Společnost Netflix tak poodhalila roušku tajemství a prozradila složení Sparrow Academy i jejich herecké představitele. Proč se jediným pro diváky známým členem Sparrow stal Ben a proč má Reginald Hargreeves jiné adoptované děti? To jsou otázky, na které nám odpoví až premiéra třetí řady. Do té doby si budeme muset vystačit s vydanými informacemi.
Sparrow Academy má sedm členů, stejně jako má Umbrella a i oni mají místo jmen čísla, aby se mezi nimi sir Reginald Hargreeves vyznal. Číslo jedna má okouzlující, vyrýsovaný obr jménem Marcus (Justin Cornwell), co řekne to platí. Dvojkou je Ben (Justin H. Min), vychytralý taktik snažící se za každou cenu získat post jedničky. Číslo tři je Fei (Britne Oldford), která vidí svět jiným způsobem, čtyřkou je mnohými boji zjizvený Alphonso (Jake Epstein). Číslo pět dostala Sloane (Genesis Rodriguez), snílek a romatická duše, která dokáže vnímat kosmické signály. Šestkou je Jayme (Cazzie David), samotářka v kapuci, které se díky jejímu vrčení každý bojí a sedmičkou je Christopher, látající telekinetická kostka!
umbrella-academy-uz-zna-pro-treti-radu-sve-soupere-z-konkurencni-akademie-sparrow
The Umbrella Academy | Netflix
Zvláštní skupina hrdinů, že? Uvidíme jak vůči ní obstojí původní sedmička, tedy nyní jen šestice v podání Toma Hoppera, Elliota Page, Davida Castañedy, Emmy Raver-Lampman, Roberta Sheehana a Aidana Gallaghera. Natáčení třetí série Umbrella Academy by mělo odstartovat příští měsíc v Torontu.