Dwayne Johnson se hodlá vrátit k postavě, která mu pomohla stát se filmovou hvězdou

Dwayne Johnson se hodlá vrátit k postavě, která mu pomohla stát se filmovou hvězdou
Král Škorpion | Universal Pictures
Nešlo nicméně o vůbec špatný start. Johnson totiž ulovil krále Škorpiona ve veleúspěšném pokračování Mumie se vrací (2001). Diváky zaujal a tak se o pouhý rok později vrátil v sólovce. Snímek sice v tržbách na Mumie nestačil, vzhledem ke střízlivému rozpočtu si ale vedl v kinech více než dobře. Od té doby žila série vlastním životem, kdy postupem let vznikla hned čtyři laciná video-pokračování. Všechna mizerná a přirozeně bez asistence Johnsona.
Oblíbený sympaťák se proto rozhodl, že postavě vrátí trochu lesku. Učiní tak nicméně z pozice producenta, přičemž scénář nové verze napíše Jonathan Herman (výborné životopisné drama Straight Outta Compton). O příběhu se zatím nic konkrétního neví, údajně by ale v Universalu rádi postavu nějak přenesli do moderní doby (po neúspěchu Mumie s Cruisem jednoznačně odvážný tah). Herec, který se hrdiny ujme tentokrát, se teprve hledá.
Ač si sám Johnson krále Škorpiona v připravovaném filmu nezahraje, je slušná šance, že se v něm v nějaké (byť třeba jen velmi malé) roli mihne.
Brendan Fraser, Arnold Vosloo
dwayne-johnson-se-hodla-vratit-k-postave-ktera-mu-pomohla-stat-se-filmovou-hvezdou