Čtěte oficiální zprávy z pekla. Fanoušky seriálu Lucifer čekají hořkosladké časy

Čtěte oficiální zprávy z pekla. Fanoušky seriálu Lucifer čekají hořkosladké časy
Lucifer (2015 - 2021) | Netflix
Téměř pět sérií uplynulo, s pekelníkem jsme prožili pěkných pár let a každý jeho zapálený fanoušek si jistě často pokládal otázky typu, kdy to vlastně skončí? Kolik se toho ještě dočkáme a jak to vlastně všechno dopadne? Mezi nejnovější zprávy ze světa seriálů patří ta, že se začalo pracovat na šesté-poslední sérii, která celý příběh přivede (snad) k zdárnému vrcholu.
ctete-oficialni-zpravy-z-pekla-fanousky-lucifera-cekaji-horkosladke-casy-3
Lucifer (2015 - 2021) | Netflix
Nastávají tedy hořkosladké časy, poněvadž je jisté, že bude pokračování, ale zároveň to také znamená, že se budeme muset rozloučit s oblíbeným Tomem Ellisem (Lucifer Morningstar) a dalšími celebritami, které v seriálu účinkují. Producent seriálu, Joe Henderson, na svém twitterovém účtu uvedl, že se natáčí první díl šesté Luciferovy sezóny.
Zatím není oficiálně řečeno, kdy bychom se měli závěrečné série dočkat, ale zato víme, že druhou polovinu páté série budeme moct na Netflixu sledovat nejpozději začátkem příštího roku. Pokud tedy zase nezasáhne covid a nebude muset nastat nějaké nečekané oddálení. Alespoň tak to v jednom rozhovoru zmínil Tom Ellis. Ten mimo jiné prozradil, že ani nečekal, že by se měla natáčet ještě další série. Domníval se, že bude celá show uzavřená pátou sezónou, a tak byla i pro něj tato novinka překvapením.
ctete-oficialni-zpravy-z-pekla-fanousky-lucifera-cekaji-horkosladke-casy-6
Lucifer (2015 - 2021) | Netflix
Jestliže někdo z vás Lucifera neviděl, pak je důležité zmínit, že se jedná o fantasy-dramatický americký seriál, v jehož hlavní roli vystupuje postava Lucifera Mornigstara, známého také jako ďábel. Seriál začíná tím, že se rozhodne vzít si dovolenou a strávit nějaký čas v americkém Los Angeles. Právě tam se následně rozvíjí veškerý příběh, setkává se se zajímavými lidskými, ale také mýtickými osobnostmi a mimo jiné se stává provozovatelem nočního klubu Lux a poté konzultantem losangelské kriminální policie.
ctete-oficialni-zpravy-z-pekla-fanousky-lucifera-cekaji-horkosladke-casy-10
Lucifer (2015 - 2021) | Netflix
Podle tvůrců je to, že se seriál dostal na šest sezón, vskutku nečekanou událostí. Nejprve totiž věřili, že bude zázrak, když se dostane na sérii třetí. Tak by možná také skončil, kdyby se ho brzy na to neujal Netflix (předtím vznikal na objednávku stanice Fox), který kromě velké finanční podpory poskytl také velké a stabilní zázemí pro fanoušky. Tak co? Těšíte se?