Jack Reacher: "Malého" Toma Cruise konečně střídá odpovídající kus chlapa

Jack Reacher: "Malého" Toma Cruise konečně střídá odpovídající kus chlapa
Alan Ritchson | The CW
V čem je háček? V knize je Jack Reacher popisován jako dvoumetrová hora svalů, ze které jde respekt na sto honů (mimo jiné právě pro to, že nepřátele zastraší i svou fyzičkou). Jakkoli slavné hvězdě nikdo neupírá charisma a herecký talent, pro podobnou roli se zkrátka fyzicky dostatečně nehodí.
Že Reacher změní tvář i bitevní pole (přesune se do televize), to už pár let víme. Konkrétně se podívá na streamovací službu Amazon ve vlastním seriálu, přičemž hlavního hrdinu si tentokrát střihne Alan Ritchson, jehož diváci znají hlavně jako Hanka Halla (Hawka) ze superhrdinského seriálu Titans. Alan prokázal, že mu charisma nechybí a má výšku 1,91, takže se zdá, že je tentokrát vše na svém místě. Jak si s dnes již kultovním knižním charakterem poradí, to je samozřejmě otázka. Jedním ze scenáristů seriálu je Nick Santora (Útěk z vězení), série bude vycházet z úplně první knihy Jatka.
Oficiální popis knihy: U opuštěné křižovatky kdesi v Georgii vystoupí jednoho rána z autobusu muž a vydá se v dešti čtrnáct mil do vzorného městečka Margrave, po stopách dávno zemřelého hudebníka. Tam je ovšem okamžitě zatčen a jako jediný cizinec ve městě obviněn z vraždy: první, k níž zde za posledních třicet let došlo. Avšak Jack Reacher - jak se tento muž jmenuje - není jen tak ledajaký tulák. Je to ostřílený vojenský policista, od dětství vychovávaný armádou, vycvičený k tomu, aby rychle myslel a ještě rychleji jednal. Jak postupně vycházejí najevo okolnosti svědčící o rozsáhlém zločinném spiknutí a zavražděných stále přibývá, je stále zřejmější, že si pachatelé v Jacku Reacherovi zvolili toho nepravého obětního beránka.
jack-reacher-maleho-toma-cruise-konecne-strida-odpovidajici-kus-chlapa