Mimi šéf 2: Roztomilé mimčo s hlasem nevrlého chlapa je zpátky. Co víme o druhém celovečeráku?

Mimi šéf 2: Roztomilé mimčo s hlasem nevrlého chlapa je zpátky. Co víme o druhém celovečeráku?
Mimi šéf: Rodinný podnik | DreamWorks
Jelikož jsou jeho tvůrci v čele s režisérem Tomem McGrathem přesvědčení, že je pod úspěchem podepsán i soundtrack, jsou na palubu i podruhé přizvání autoři hudby k prvnímu dílu Hans Zimmer, Steve Mazzaro. Zprávu médiím potvrdil sám Zimmer.
Mimi šéf
Mimi šéf
O příběhu DreamWorks mlčí, nevíme tedy, zda se bude odvíjet od událostí z prvního filmu, nebo zda se filmaři rozhodnou nějakým způsobem zapracovat do událostí i animovaný seriál Mimi šéf: Zpátky ve hře. Datum premiéry se ale studio rozhodlo zveřejnit již nyní. Kdo je zvědavý na roztomilé mimčo s hlasem dospělého nevrlého chlapa, měl by si do kalendáře poznamenat 25. březen 2021. I to, že do kina by snímek mohl podle prvních návrhů zamířit pod názvem Mimi šéf: Rodinný podnik.
Mimi šéf
Mimi šéf
Pro připomenutí jen doplním, že Mimi šéf nás seznámil se zvláštním batoletem. Nosí totiž elegantní oblek s kravatou, mluví hlubokým hlasem a nemístně vtipkuje. A taky se chová jako tajný agent. Toho si všimne jeho starší bratr Tim, který z jeho příchodu do rodiny zrovna velkou radost nemá. Doteď byl jedináčkem, který měl veškerou rodičovskou lásku, a to mu skvěle vyhovovalo. Navíc se zdá, že rodiče si ničeho podivného na novém přírůstku nevšímají. A tak se Tim snaží novému sourozenci podívat na zoubek. Tedy pokud už nějaký má. Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku...