Trailer: Obdivovaný seriál Koruna představil princeznu Dianu a láká na čtvrtou řadu

Trailer: Obdivovaný seriál Koruna představil princeznu Dianu a láká na čtvrtou řadu
Koruna | Netflix
Seriál společnosti Netflix sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století. Diváci se tak setkávají s životem nejsledovanější panovnické rodiny a osudy jejích členů.
V současné chvíli má za sebou Koruna premiéru třech řad, diváci se ale mohou těšit nejen na čtvrtou, ale v přípravě jsou též pátá a šestá. A jelikož se historie britského panovnického rodu pomalu přibližuje k naší současnosti, je jasné, že dojde i na nové členy rodiny v čele s princeznou Dianou. A právě postavu lady Diany Spencerové nyní Netflix odhalil. Pro pátou a šestou sezónu se jí stane Elizabeth Debicki.
Elizabeth Debicki
Tenet | Warner Bros.
Po Claire Foy a Olivii Colman se v plánovaných sériích role královny Alžběty II. ujme Imelda Staunton, prince Philipa ztvární Jonathan Pryce a princeznu Margaret Lesley Manville. Jméno herce, který se ujme role prince Charlese, Netflix zatím neprozradil.
Vlivem současné koronavirové pandemie se natáčení páté série muselo posouvat a její premiéra je v plánu až na rok 2022. Lze tedy hádat, že šestou řadu uvidí diváci až v roce 2023. Každopádně na tu čtvrtou se mohou těšit ještě letos, neboť Netflix informoval, že premiéra je v plánu 15. listopadu 2020. Spolu s touto informací navíc přišla i první oficiální upoutávka.
Koruna | Netflix
V roli královny Alžběty II. se ještě představí Olivia Colman, prince Philipa si zopakuje Tobias Menzies a princeznu Margaret ztvární Helen Bonham Carter. Dále hrají Ben Daniels (vévoda Snowden), Erin Doherty (princezna Anne), Josh O'Connor (princ Charles) a Marion Bailey (královna matka). Nováčky pro čtvrtou sérii jsou Emma Corrin jako princezna Diana a Gillian Anderson jako Margaret Thatcherová. Děj by měl diváky zavést na konec 70. a začátek 80. let minulého století.