Dobro, zlo a Stephen King. Seriál Svědectví na prvních fotkách

Dobro, zlo a Stephen King. Seriál Svědectví na prvních fotkách
Svědectví | CBS
Seriál natočila stanice CBS pro svou streamovací službu CBS All Access. Premiéra je v plánu na konec letošního roku.
Připravte se na pradávný souboj mezi Dobrem a Zlem, v němž budou na různých stranách barikády stát James Marsden, Alexander Skarsgård, Odessa Young, Amber Heard, Greg Kinnear, Heather Graham, Nat Wolff, Owen Teague a Whoopi Goldberg.
Některé z hlavních hrdinů Svědectví si navíc můžeme nyní prohlédnout na prvních fotografiích, které CBS vydalo.
Odessa Young
Svědectví
Pro doplnění už jen uvedu, že oficiální popis knižní předlohy zní takto:
Dobrý způsob, jak skoncovat se světem: chybná nanosekundová operace v laboratoři Ministerstva obrany a miliony kontaktů znamenají cestu k řetězové smrti. A den poté: holý svět, zbavený řádu a z 99% vylidněný: svět, ve kterém si hrstka přeživších panicky vybírá strany, na kterých má stát nebo kterými je vybrána. Svět, ve kterém jsou nejhorší noční můry zla ztělesněny mužem s osudným úsměvem a nevýslovnou silou: temným Randallem Flaggem.
Syrový postapokalyptický román Svědectví Stephena Kinga je řazen k autorovým nejlepším dílům. Rozehrává v něm již mnohokrát zpracované téma boje s katastrofální epidemií nevyléčitelné nakažlivé choroby, která zde má podobu „superchřipky" vyvinuté ve vojenských laboratořích. Experiment se však vymkne kontrole a nákaza vyhubí takřka celé lidstvo. Hrstka těch, kdo přežili, se dělí na dvě skupiny – jedni se uchylují k laskavé matce Abigail, která je oslovila ve snech, druzí směřují do náručí Temného muže. Kingův román vrcholí jako klasický souboj mezi Dobrem a Zlem, v němž lidem zůstává role figurek na šachovnici hry o svět.
Pro kompletní sbírku zveřejněných obrázků navštivtegalerii článku.