K herectví se dostali úplnou náhodou

K herectví se dostali úplnou náhodou
Will Smith | Walt Disney Studios
Pojďme se nyní podívat na ty posledně jmenované. Tito herci a herečky přišli ke své slávě doslova jako slepí k houslím.
Ashton Kutcher
Ashton Kutcher o herectví nesnil. Sice působil jako model, ale v době, kdy ho objevil lovec talentů, studoval biochemické inženýrství na univerzitě v Iowě.
Ashton Kutcher
jOBS
Eva Mendes
Eva Mendes se také soustředila na studium a ne hereckou kariéru. Eva původně studovala marketing, až během studia změnila plány, když jí byla nabídnuta první role.
Eva Mendes
Eva Mendes | First Look Pictures
Will Smith
Will Smith se chtěl původně věnovat výhradně hudbě. Byl součástí hudebního dua, ale jakmile se dostal do seriálu Fresh Prince, bylo o jeho budoucnosti rozhodnuto. Hudba ustoupila a na řadu přišlo herectví.
Will Smith
Will Smith
Estella Warren
Estrella se od sedmi let věnovala synchronizovanému plavání, ve kterém i reprezentovala rodnou Kanadu. Na školní módní přehlídce si jí všimla modelingová agentura, ze které to byl herectví už jen krok.
Estella Warren
Planeta opic | Twentieth Century Fox
Steven Seagal
Steven Seagal se začal věnovat bojovým uměním v 7 letech, jako dospělý pak odjel do Japonska, aby zde studoval Aikido. Po návratu do Spojených států začal aikido učit bohatou klientelu v Los Angeles. A právě na jedné z jeho hodin ho objevil lovec talentů, který mu pomohl stát se jednou z největší akčních hvězd 80. let.
Nico
Nico | Warner Bros.
Chris Pratt
I o kariéře Chrise Pratta rozhodla náhoda. Když se Chris dostal na Havaj, začal pracovat v řetězci mořských restaurací jako číšník, právě tehdy si ho všimla herecká agentka, která mu pomohla odstartovat jeho kariéru.
Chris Pratt
Chris Pratt
Jen pro znalce marvelovek! Máte na to?