Lákavý drb: Natáčení dalšího Šíleného Maxe je prý na spadnutí

Lákavý drb: Natáčení dalšího Šíleného Maxe je prý na spadnutí
Šílený Max: Zběsilá cesta | Warner Bros.
Možná vám to vnitřní hodiny úplně neříkají, ale od uvedení Šíleného Maxe s Tomem Hardym uplynulo celých pět let. Nebyl to sice hit, díky němuž by si u Warnerů mohli chodby tapetovat dolary, ale své vydělal, odnesl si 6 Oscarů a stal se jedním z nejlépe hodnocených akčních filmů nového tisíciletí. Nemluvě o opravdu fantastické Charlize Theron v jedné z hlavních rolí (nic proti Hardymu v roli Maxe, ale Theron si film jednoznačně ukradla pro sebe).
Čekalo se, že další díl přijde záhy. Ostatně, Miller již měl plány připravené. Jenže se začal handrkovat se studiem o peníze a dlouho se obě strany nebyly ochotny posunout žádným směrem. Loni se začaly objevovat první zprávy, že se situace vyřešila a nyní tu máme drb, že se dokonce již chystá natáčení. Konkrétně by měla první klapka padnout již letos na podzim. Všichni významní aktéři (Hardy, Theron, Miller) mají nicméně do konce roku docela napilno, takže je otázkou, jestli (tedy, pokud jsou spory opravdu urovnané - oficiálně to nikdo nepotvrdil) budou mít vůbec čas na natáčení.
Ať už je pravda jakákoli, doufejme, že se návratu Šíleného Maxe s Millerem u kormidla skutečně dočkáme. Jeho dravá režie byla vpravdě až neuvěřitelná.
Tom Hardy
Šílený Max: Zběsilá cesta