Charlieho andílci lákají fanoušky na sérii nových plakátů

Charlieho andílci lákají fanoušky na sérii nových plakátů
Charlieho andílci | Columbia TriStar
Charlieho andílci jsou letitý fenomén, který prodělal již několik restartů. Dovolím si ale tipovat, že pro většinu diváků jsou andílky tahle trojka:
Charlieho andílci (2000)
Charlieho andílci (2000) | Columbia TriStar
To v praxi znamená, že je bereme jako vtipné, sexy a bojovné holky, které žijí ve světě, kde se nic nebere moc vážně, hodně se šlape do plynu v rámci režie i soundtracku a sem tam dojde i na nějakou tu parodii. Zkrátka a dobře nám předchozí série jasně řekla, že tohle má být hlavně švanda. Z nového filmu mám pocit, že chce být hlavně cool a ani trailer mě zatím osobně nepřesvědčil (sami si udělejte názor). Teď tu máme sérii plakátů, která chce novou trojku v podání Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska prodat:
charlieho-andilci-lakaji-fanousky-na-serii-novych-plakatu-2
charlieho-andilci-lakaji-fanousky-na-serii-novych-plakatu-1
charlieho-andilci-lakaji-fanousky-na-serii-novych-plakatu-3
Co k tomu říct. Člověk má pocit, že se dívá spíš na obal alba dívčí kapely než na filmové plakáty k akční komedii (ok, ten poslední už má aspoň pistoli). Navíc se zdá, jako kdyby fotograf dostal za úkol, aby Stewart působila co nejméně sympaticky (přitom v traileru je naopak zdaleka nejzajímavější). Pověstné to tam zkrátka není, ale rád se nechám v kině vyvést z omylu.
Nové Charlieho andílky uvede do kin společnost Falcon 23. ledna 2020.