Kdy se na obrazovky vrátí kultovní seriál Červený trpaslík?

Kdy se na obrazovky vrátí kultovní seriál Červený trpaslík?
Červený trpaslík | BBC Two/Dave
Dobrou zprávou je jistě i skutečnost, že se do svých rolí vrací původní obsazení - Craig Charles, Chris Barrie, Danny John-Jules a Robert Llewellyn.
cerveny-trapslik-se-opet-vrati-a-to-uz-pristi-rok
červený trpaslík | BBC Two/Dave
Červený trpaslíkse poprvé ve své historii dočká samostatného dvouhodinového speciálu, premiérový díl tedy bude vlastně televizním filmem. Natáčení by mělo začít velmi brzy ve studiích Pinewood za přítomnosti živého publika. Autorem scénáře a režisérem nového Červeného trpaslíka je Doug Naylor.
Robert Llewellyn, Craig Charles
Červený trpaslík | British Broadcasting Corporation (BBC)
Kromě daného dílu si ale stanice Dave, pro kterou pořad vzniká, připravila i tři dokumentární snímky o Červeném trapaslíkovi. Každý bude mít 60 minut a nabídne pohled na celý seriál od samého začátku před více jak 30 lety až po současnost. Diváci se tak mohou těšit na vzácné a dosud nezveřejněné záběry, včetně rozhovorů s herci a tvůrci.
A netěší se jen fanoušci. "Jsem nadšený, že jsem zase na jedné palubě s kluky z Trpaslíka," nechal se slyšet Craig Charles. "Nemůžu se dočkat až budeme s Robertem probírat jeho problémy s prostatou, operaci kyčle s Chrisem Barriem a že se konečně budu moci podívat na Dannyho novou zubní protézu, zatímco se oni budou podivovat nad nestárnoucím Charlesovým tělem. Určitě budu požadovat služby chiroptaktika, poté, co budu muset tyhle klepající se případy dostat skrze to, co nazývají naším největším dobrodružstvím. Dave Lister, poslední naděje lidstva v nepřátelském vesmíru. Bůh nám pomáhej a možná i ať nás Trpaslík provází."
Fantasy a pohádky