Top Gun: Kde má Maverick svou Charlie?

Top Gun: Kde má Maverick svou Charlie?
Top Gun (1986) | Paramount Network
Jenže jeho lásky Charlie v podání Kelly McGillis se v novém Top Gunovi nedočkáme. Jak nám ukázal zveřejněný první trailer, ve kterém bylo vše, po čem srdce fanoušků touží, Maverick je sice starší a zkušenější, moudřejší ale určitě ne. že to by byl důvod, proč chybí zodpovědná a rozvážná Charlie? Důvod zatím nevíme, ale každopádně její představitelka McGillis se nechala slyšet, že nebyla ohledně vzniku Top Gun: Maverick vůbec oslovena.
kde-ma-maverick-svou-charlie
Top Gun | copyright © Paramount Pictures
Je tedy jasné, že tvůrci s ní nepočítali do samého začátku. Osobně si myslím, že důvodem je to, že herečka nemusela být již pro filmaře dostatečně atraktivní jako byla před třiceti lety, oproti Tomu Cruisovi zestárla a někomu se mohlo zdát, že by s takovou ženou nikdo takový žít nemohl. Možná je to pravda, ale pak je tu otázka, proč se nepokusili roli přeobsadit. Na druhou stranu se ale moc nedivím, již z prvního filmu bylo jasné, že pro Mavericka je důležitá jen jediná věc - létání a pokud celé ty roky sloužil na letadlové lodi, jak trailer naznačuje, není to zrovna zaměstnání, které by se slučovalo s rodinným životem. Ona rodina se vůbec nějak neztotožňovala s Maverickovou povahou.
kde-ma-maverick-svou-charlie-1
Top Gun: Maverick | copyright © Paramount Pictures
Je tedy jasné, že místo po Charlie převzala Jennifer Connelly, která se s ním bude prohánět na motorce. Podle nepotvrzených zpráv by prý měla ztvárnit svobodnou matku, která vede bar blízko vojenské základny, kam Mavericka převelí jako instruktora... A dělat velitele na základně, to už je jiná s ohledem na rodinu a lásku.
Premiéra snímku Top Gun 2 je zatím v plánu na červen 2020. Vedle Toma Cruise se v dalších rolích představí Jon Hamm, Ed Harris, Miles Teller, Glen Powell, Jay Ellis, Monica Barbaro a Val Kilmer jako Ice Man.
Poznáte herce jen podle jejich očí?