Video: Kocour Goose z Captain Marvel odpovídá fanouškům na otázky

Video: Kocour Goose z Captain Marvel odpovídá fanouškům na otázky
Captain Marvel | Marvel Studios
Goose je oficiální novým chlupatým miláčkem Marvelu a to navzdory skutečnosti, že ho ve filmu hrály hned čtyři kočky. Za hlavní hvězdu, která toho před kamerou nejvíce oddřela, každopádně platí Reggie. A právě on proto odpovídá v novém videu na otázky fanoušků (jaká je jeho oblíbená scéna z Captain Marvel, zda si odnesl domů nějakou rekvizitu atd.).
V Marvelu zkrátka marketing umí, přičemž nové virální video upozorňuje na to, že Captain Marvel již vyšla v Americe na Blu-ray a VOD. V lokálních vodách si musíme počkat do 24. července, kdy dorazí na pulty obchodů.
Captain Marvel
České vydání zatím nemá od distributora specifikované bonusy, ale pokud budeme vycházet z americké edice, měli bychom se dočkat vystřižených scén, zkažených záběrů, audiokomentáře a několika dokumentů o natáčení.
Mimochodem, v komiksu se Goose jmenuje Chewie, ale z logických důvodů se u Disneyho rozhodli fenomény nemíchat. V Captain Marvel se navíc hodně hraje s motivem z Top Gunu, takže proto Goose (šlo o přezdívku postavy Nicka Bradshawa, jehož si v Top Gunu zahrál Anthony Edwards).
Captain Marvel
video-goose-z-captain-marvel-odpovida-fanouskum-na-otazky-1