George Clooney a postapokalyptická sci-fi?

George Clooney a postapokalyptická sci-fi?
George Clooney | List Challenges
George Clooney se konkrétně ujme režie a hlavní mužské postavy v adaptaci úspěšného románu Good Morning, Midnight od spisovatelky Lily Brooks-Dalton, jenž je kritikou hodnocený jako jedna z nejlepších knih roku 2016 a jehož tématem je nevyčerpatelný koncept hledání smyslu života na samotné hraně lidské civilizace.
George Clooney a nejkontroverznější scéna Gravitace
Filmy6. 5. 2020
George Clooney a nejkontroverznější scéna Gravitace
Clooney ztvární astronoma Augustina, který musí pod tíhou katastrofických událostí opustit vzdálenou výzkumnou stanici na Arktidě. Augustine bloudí sám po mrazivém kousku Země, dokud nenajde záhadné dítě Iris. V tentýž moment se vedoucí mise Sully s její posádkou vrací z Jupitera na palubě lodi Éter. Poté, co je jakýkoliv kontakt se Zemí přerušen, musí Sully s ostatními bojovat o přežití v hlubinách vesmíru. Její a Augustinův osud se posléze prolínají velmi neočekávaným způsobem.
Netflix by si tímto titulem mohl připsat další úspěšný zářez do filmové pažby. Nic moc se o projektu sice zatím neví, ale v rukou a s tváří hollywoodského harcovníka Clooneyho, který se coby herec drží na výsluní už tři dekády a jako režisér má na kontě například vynikající Dobrou noc a hodně štěstí, by mohl Good Morning, Midnight vyklíčit v plnohodnotnou a uznávanou filmovou adaptaci.