Již brzy si majitelé PS4 na vlastní kůži vyzkouší, jaké je to být John Wick

Již brzy si majitelé PS4 na vlastní kůži vyzkouší, jaké je to být John Wick
John Wick Hex | Lionsgate
John Wick je v kurzu (trojka si vedla v kinech fantasticky, připravuje se další díl i seriál) a není se proto čemu divit, že herní vydavatel Good Shepherd Entertainment ve spolupráci s Lionsgate vytvořil hru John Wick Hex.
Kdo doufá v akční nářez ve stylu Maxe Paynea (přirozeně myslíme kultovního herního a ne tu filmovou příšernost od Johna Moorea), toho nicméně musíme zklamat - jde o akční strategií, kde hraje prim plánovaní:
John Wick Hex
Dobře, určitě to není to, co bychom s tímhle hrdinou chtěli, ale stylizovaná grafika není marná a za hrou stojí schopný herní vývojář Mike Bithell, který má na kontě vynikající hry Thomas Was Alone a Volume. Hra vyšla na PC již v říjnu loňského rokm nicméně s časovou exkluzivitou, takže měli konzolisté smůlu. To se změní 5. května letošního roku, kdy John Wick Hex konečně zamíří na PlayStation 4. Cena je stanovena na přijatelných 19.99 euro (přesnou českou cenovku v tuhle chvíli neznáme). Recenze PC verze byly velmi slušné, tak doufejme, že bude i konverze na konzoli stejně povedená.
John Wick Hex
John Wick Hex