Jaroslav Dušek se ptá: "Nebereme smrt až moc vážně?"

Jaroslav Dušek se ptá: "Nebereme smrt až moc vážně?"
Smrt jako brána (trailer) | Milk and Honey Pictures
Smrt jako brána
O čem to je: Strach ze smrti je esenciálním strachem našeho bytí a z něj se odvíjejí veškeré naše další strachy. Režisér Viliam Poltikovič se pustil do dobrodružného pátrání po tom, máme-li se skutečně čeho bát. A jestli, tak čeho. Je smrt skutečně tak strašná? Průvodcem při tomto pátrání je herec Jaroslav Dušek, který se dlouhodobě věnuje závažným lidským tématům, ovšem činí tak s lehkostí a humorem.
Celovečerní dokumentární film Smrt jako brána vzniká ve spolupráci s Českou televizí a kinopremiéru by měl mít v roce 2020.
Na počátku byl šaman
Na počátku byl šaman | Milk and Honey Pictures
Kromě toho Poltikovič s Duškem a filmovým štábem chystají televizní snímek věnující se historii a podstatě šamanství. Na počátku byl šaman se bude věnovat nejstaršímu dochovanému přístupu v duchovnosti na planetě.
Jak se uvádí v anotaci: "Šaman je pro své společenství duchovním, učitelem, léčitelem, je prostředníkem mezi světem viditelným a neviditelným, může svým vědomím vystoupit z těla a putovat neznámými paralelními světy, komunikovat se zemřelými a duchovními bytostmi."
Dokument by měl mít televizní premiéru taktéž v roce 2020.
Viliam Poltikovič, Jaroslav Dušek
Na počátku byl šaman