Trailer: Batman konečně dostal ty nejtvrdší protivníky - Želvy Ninja!

Trailer: Batman konečně dostal ty nejtvrdší protivníky - Želvy Ninja!
Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles | Warner Bros.
Nový připravovaný animák Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles vychází z dva roky staré šestidílné komiksové série, která v našich končinách vyšla v jedné vazbě pod prostým názvem Batman/Želvy nindža. A jak je vidno z prvního traileru na filmovou verzi, čeká nás hodně ikonických postav!
Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles
Oficiální popis komiksu je následující: NEW YORK. Želvy nindža jsou uprostřed největší bitvy svých životů. Ve stejnou chvíli proti nim stojí děsivý klan Noha se svým vůdcem Trhačem i mimozemské síly generála Kranga - jenže právě tohle měl Krang v plánu. Teď se může jediným posunem v časoprostoru zbavit obou svých největších rivalů najednou. GOTHAM. Jako by neměl temný mstitel Batman už takhle plné ruce práce s ochranou svého města proti Penguinovi, Killer Crocovi, Ra's al Ghulovi a dalším, přichází na scénu nový nepřítel: Trhač a jeho družina nindžů, kteří byli přeneseni do nic netušícího Gothamu a rozpoutali tu hotové peklo. Jejich cílem je technologie, která je může vrátit zpátky domů... Současně se však hodlají s pomocí nejobávanějších Batmanových protivníků zmocnit celého Gothamu.
Hrdinové rozdílných světů nakonec najdou společnou řeč, ale než na to dojde, změří síly mezi sebou. Je otázkou, jak dravě a do jaké míry se bude film komiksu držet. Na jeho vzniku se s Warnery podílí stanice Nickelodeon, která prodává Želvy hlavně dětem. Výsledkem bude nejspíš kompromis, neboť první trailer sice postrádá formální neuhlazenost předlohy, ale současně nejsou tak infantilní, jak mají v Nickelodeonu zvykem. Snímek bude v zahraničí digitálně dostupnýod 14. května, na Blu-ray vyjde 4. června.
Horší než Batman v Superman to každopádně snad nebude... (Martha!)
trailer-batman-konecne-dostal-ty-nejtvrdsi-protivniky-zelvy-ninja
Batman Vs. Teenage Mutant Ninja Turtles