Zloba v podání Angeliny Jolie je zpět!

Zloba v podání Angeliny Jolie je zpět!
Zloba - Královna černé magie | Walt Disney Studios
Nyní se Zloba vrací a svou tvář jí i podruhé propůjčí Angelina Jolie. Snímek nese název Maleficent: Mistress of Evil a do kin zamíří ještě letos v říjnu. Původně přitom byla premiéra naplánována až na květen příštího roku. V USA je nové datum stanoveno na 18. října, pro ČR zatím premiéru neznáme.
zloba-v-podani-angeliny-jolie-je-zpet
K dispozici je i první podoba plakátu, které vévodí hlavní hrdinka. Vedle Zloby se ale můžeme těšit i na princeznu Auroru v podání Ellen Fanning, královnu Ingrith s tváří Michelle Pfeiffer, role padoucha se ujal Ed Skrein, Robert Lindsay si zahraje krále Johna a vrátí se i Sam Riley jako Diaval. Nováčky jsou Chiwetel Ejiofor a Harris Dickinson, který převzal roli prince Phillipa po Brentonovi Thwaitesovi. Režíruje Joachim Rønning.
Angelina Jolie
Sam Riley a Angelina Jolie
Od událostí z prvního dílu uběhlo již několik let a z mladé princezny Aurory je nyní královna. Královna, která se toho musí ještě mnoho učit. Ráda proto tráví čas se Zlobou, jejich vztah se s roky vyvíjel a měnil. Dokáže ale jejich pouto vydržet příchod nového nepřítele, který hrozí, že zničí celé království?
Angelina Jolie
Zloba – Královna černé magie