Kačer Howard: Marvelovský průšvih George Lucase dostane sběratelskou edici

Kačer Howard: Marvelovský průšvih George Lucase dostane sběratelskou edici
Kačer Howard | Universal Pictures
V případě Kačera Howarda se špatně definuje to, proč tak obrovsky propadl a vysloužil si pověst jednoho z nejhorších filmů své éry. Má dobovou osmdesátkovou hravost se smyslem pro detail (podobně jako třeba Návraty do budoucnosti), sympatického hlavního hrdinu, tunu nápadů, ale také divný děj a nevyrovnané efekty. A přirozeně jistou zvrhlost rodinných filmů té doby, kdy nechybí hororové elementy nebo sex mezi kačerem a lidskou ženou.
Kačer Howard
Lucas optimisticky věřil, že snímek jednou diváci docení a... nestalo se. Mám Howarda rád, protože šlo o jeden z těch prvních filmů, které moje generace protáčela na ohraných pirátských kazetách se simultánním dabingem. Ale ne, extra dobrý kousek to není, i když má u mě velké body za to, jak naplno se do své propasti řítí. Pokud to máte stejně, mohlo by vás potěšit to, že se konečně dočkáme speciální edice na Blu-ray s tunou bonusů. Dokumenty, trailery, komentáře, k tomu rukávek na plastový obal a limitovaný booklet:
kacer-howard-komiksovy-propadak-george-lucase-dostane-sberatelskou-edici
Sběratelská edice Kačera Howarda vyjde 22. dubna 2019 a to v Británii (tudíž s největší pravděpodobností bez cz podpory) za lidových 600 korun.
Kačer Howard
Kačer Howard