Sylvester Stallone se loučí s Rambem. Kdy bude premiéra?

Sylvester Stallone se loučí s Rambem. Kdy bude premiéra?
Sylvester Stallone ve filmu Rambo: Last Blood | Lionsgate
Fanoušci Johna Ramba a Sylvestera Stalloneho se dočkají ještě letos, severoamerická premiéra snímku Rambo: Last Blood je naplánována na 20. září letošního roku. O tuzemském uvedení se zatím spekuluje, ale dá se očekávat, že se čeští fandové dočkají plus mínus ve stejné době.
cff62478
Rambo: Last Blood | Lionsgate
Vedle ikonického Stalloneho v roli Johna Ramba se ve filmu představí španělská herečka Paz Vega (Rozkoš v oblacích) a v roli hlavního únosce další Španěl, herec Sergio Peris-Mencheta (Resident Evil: Afterlife). Spekulace o tom, zda se Stallone chopí též režie, jsou pryč. Magazín Joblo totiž uvedl, že jediným režisérem snímku bude Adrian Grunberg (Moje letní prázdniny). Stallone je nicméně spoluscenáristou spolu s ostříleným Davidem Morrellem (podílel se na všech filmech série Rambo) a Matthew Cirulnickem.
Delší dobu se též mezi fanoušky akční ikony Johna Ramba spekuluje o tom, jak s jeho odchodem z filmového plátna tvůrci naloží. Přežije krvavá jatka? Padne za oběť mafii? Zemře pro dceru kamaráda? Nebo nás čeká nějaký romantičtější finální obraz? Počkejme si do letošního září.
Rambo: Poslední krev
Rambo: Last Blood